Aproape 100 de companii recrutează pe platforma Solsib

Lansată la începutul acestui an și gândită, inițial, în special pentru sibienii care caută un loc de muncă, platforma de recrutare Solsib.ro a trecut deja granițele județului.

Pe lângă angajatori importanți, care au sediul central în Sibiu, mai multe companii de top, din județele limitrofe, dar și branduri prezente la nivel național, precum Carrefour sau Generali Asigurări, s-au alăturat comunității Solsib.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În acest moment, numărul joburilor disponibile se apropie de 100, în vreme ce aproape 500 de candidați și-au înscris CV-ul pe această platformă de recutare. Persoanele cu experiență, care caută o schimbare în carieră, dar și cele aflate la început de drum, pot găsi oportunități de angajare la companii precum IFM efector, Bilstein, Lazăr Trans, CBS Eastern Europe, ACCU Solutions, SNR Rulmenți, Kendrion, Oprean Trans, Elis Pavaje, Dabo Doner sau Star Assembly.

Pentru candidați, înscrierea în Solsib este gratuită, iar angajatorii pot alege între mai multe pachete de anunțuri. Ca Recruiter, pot publica un anunț de angajare, ca Silver Recruiter pot publica până la trei anunțuri active, iar ca Specialist Recruiter pot publica până la șase anunțuri. Pentru campanii de recrutare ample, pot opta pentru planul tarifar Cost Recruiter, care include până la 15 anunțuri de angajare active și o campanie promovată. Planul tarifar Gold Recruiter include până la 50 anunțuri de angajare active și o campanie promovată, iar planul Personal Recruiter presupune o ofertă personalizată și campanii publicitare în mass-media. Atunci când este nevoie, pot reactiva sau dezactiva un anunț de angajare, în funcție de disponibilitatea postului respectiv, sau pot modifica cerințele și beneficiile oferite candidaților la postul respectiv.

Articolul anterior

Fondul de investiții Advent a plătit 1,9 miliarde de euro pentru Zentiva. Afacerea din România, estimată la 287 de milioane

Articolul următor

Globalworth Plaza va găzdui noul sediu al CCC

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share