BCR caută stagiari pentru departamentele sale IT

Între 1 iunie și 30 septembrie, 20 de tineri IT-iști vor putea să pună în practică, cu ajutorul specialiștilor din departamentele de IT din BCR, ce au învățat în timpul facultății.

Participanții la IT.Academy@BCR vor putea să învețe din practică tot ce e nou în materie de tehnologii – Oracle, IBM BPM, Java ADF; Concepte: Datawarehouse, ETL – și vor lucra împreună cu mentorul și echipa lor într-unul dintre departamentele IT ale băncii, pentru a contribui la dezvoltarea unei arhitecturi complexe de aplicații cu impact în dezvoltarea business-ului.

Candidații trebuie să fie studenți pasionați de IT şi să își dorească o carieră în domeniu, să gândească “out of the box”, să fie pro-activi și să caute o carieră în care lucrurile pe care le fac să aibă impact. Ideal ar fi ca ei să aibă câteva cunoştinţe minime despre banking.

În timpul stagiului, vor participa la activitățile departamentului de IT pentru care sunt selectați, vor lucra direct cu specialiștii băncii, pentru a înțelege conceptele utilizate în banking și activitățile desfășurate, vor ajuta la dezvoltarea sistemelor şi soluţiilor BCR, vor învăţa ce înseamnă să fii un programator/ analist de business în domeniul financiar-bancar și cum să se pregătească pentru orice provocare tehnică și ce înseamnă să ai viziune de business. Echipa BCR se va ocupa de training-ul lor și de adaptarea în echipă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Candidaturile sunt așteptate până la 1 mai, la adresa de e-mail it.academy@bcr.ro. Doritorii sunt rugați ca, în cazul în care vor dori să-și trimită CV-ul pe adresa de mai sus, să o facă de pe o adresă de gmail, nu de pe una de yahoo, deoarece sunt șanse mari ca mesajul lor să nu ajungă de pe o adresă de yahoo.

Cei selectați vor participa la un test de cunoștințe tehnice. Ei își vor alege testul din opțiunile: baze de date (SQL), FrontEnd Dev (html, css), unix (cunoștințe generale de windows) și BackEnd (java/ cpp sau c#). Dacă trec de test, vor fi invitați la un video interviu, împreună cu specialiştii BCR din IT, prin MS Teams, iar apoi vor afla dacă se numără printre cei 20 de stagiari selectați în academie.

Programul se desfășoară între 1 iunie și 30 septembrie. Rolul este full-time, de luni până vineri. La fel ca ceilalți angajați ai băncii, stagiarii vor lucra o săptămână de la birou și două de acasă. Indiferent de unde lucrează, vor avea alocat un mentor, care le va fi alături la orice pas.

Articolul anterior

Ex-directorul general de la Dacia este noul CEO al Grupului Renault în Rusia și Comunitatea Statelor Independente

Articolul următor

Studiu: Femeile-manager din România sunt plătite mai puțin și promovate mai rar decât colegii bărbați

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share