Aproape 400 de studenți s-au înscris în cel mai complex program de educație ce dezvoltă competențele soft, susținut de SYKES

387 studenți candidează pentru cele 60 de poziții ale noii ediții FUTURE, alături de SYKES Romania. 94 de cadre didactice din mediul universitar sunt gata să lucreze cot la cot cu angajatorii și studenții din program și vor aprofunda noi metode de predare.

Ediția a patra a programului FUTURE – cel mai complex program de educație ce dezvoltă competențele soft în rândul tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă și care ajută și profesorii să înțeleagă piața muncii – va include, timp de șase luni, sesiuni de training, sesiuni de orientare în carieră individuale și posibilități de angajare pentru 60 de studenți și 50 de profesori universitari. Toate sesiunile de training și activitățile din program sunt gratuite. Partipanții selectați pentru această ediție vor fi anunțați în 22 martie.

“Scopul nostru principal este acela de a ajuta studenții să se familiarizeze cu piața muncii, de a le oferi o perspectivă în ceea ce privește cariera lor alături de noi și de a veni cu deschidere și implicare în fața lor, astfel încât să poată avea o viziune cât mai clară asupra culturii și a valorilor companiei SYKES. Ne dorim să facem o diferență la nivel de comunitate și să avem un impact pozitiv atât intern, asupra companiei, cât și asupra studenților pe cale să facă primii pași în cariera dorită”, spune Corina Dăiescu, Head of Talent Acquisition SYKES Romania.

SYKES este o companie multinațională de origine americană, un pionier în domeniul relațiilor cu clienții la nivel global. Compania activează în domenii precum telecomunicații, servicii financiare, tehnologie, IT, asistență medicală, voiaj, asigurări, electronice, comerț și multimedia, și oferă suport clienților prin diverse canale (chat, telefon, e-mail) în peste 40 de limbi. În România, are peste 2.000 de angajați, în Cluj-Napoca, Oradea și Brașov, și oferă suport în 13 limbi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Ford își va lăsa 30.000 de angajați să lucreze de acasă și după pandemie. Primii vor fi cei din America din Nord

Articolul următor

Mazars România are un nou HR & Payroll Director

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share