Art Directors Club România are un nou comitet director

Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries), președinte al board-ului, Cătălin Rusu (Chief Creative Partner Rusu+Borțun) și Laura Nedelschi (Creative Director Sonica Works) – vicepreședinți, formează noul Comitet Director al Art Directors Club România (ADC*RO).

Radu Pilat a început în 2002 la creație la McCann Erickson. După opt ani, multe premii și conturi precum Coca-Cola, BURN Energy Drink, Fanta, Sprite, Stella Artois, Golden Brau, Heineken, Tomi, Unilever, a acceptat provocarea Momentum de a deveni Chief Creative Officer. În 2012, și-a dorit ceva mai mult și a pornit într-o aventură antreprenorială: Heist Industries, singura agenție locală specializată în community marketing. Portofoliul agenției a adunat branduri precum glo România, Asirom, Heineken, Desperados, Julius Meinl, Muller Dairy, Jaguar Land Rover sau Băneasa Shopping City.

Copywriter bone din 2000, Cătălin Rusu a fost Brand Consultant din 2005, Creative Director din 2006. Din 2008, este Co-founder & CEO @ Rusu+Bortun și Co-founder Apollo111 Teatrul & Barul din 2016. Membru CEO CLUBS International, Tech Angels Romania. Angel Investor Tokinomo, Bittnet, TPS Engage și iFactor. Pro basketball player din 2021.

Laura Nedelschi este tot copywriter la bază și a început să lucreze din 2000. În ultimii 15 ani, a condus grupuri sau departamente de creație în mai multe tipuri de agenții, de la agenții de rețea la agenții locale cu zvâc. Își împarte zilele între Sonica, unde e creative director, și Asociația pentru Valori în Educație, un-ONG care are în vizor transformarea educației, unde este manager de comunicare.

Cu un start în carieră relativ asemănător, copywriteri la bază, cei trei membri din board-ul ADC își doresc să revitalizeze relațiile din comunitatea ADC, după o perioadă destul de grea, în care relațiile interumane au avut de suferit, printr-o conversație plină de sens despre industria creativă din România. Vor iniția un dialog-punte între profesioniști cu vechime în ecosistemul marcom și tineri doritori să aducă un suflu nou pentru un schimb de experiență cu impact social.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share