Arval Romania va avea un nou director general, din ianuarie

Din 1 ianuarie 2021, filiala din Romania a companiei specializate în leasing operațional full-service va fi condusă de Roxana Lupescu.

Roxana Lupescu s-a alăturat echipei Arval Romania acum 12 ani și a ocupat diverse roluri in structura locală, în special în zona de risk management, pricing sau control financiar. Director financiar din 2011, și-a consolidat aportul la dezvoltarea portofoliului de produse si servicii prin coordonarea și implementarea numeroaselor proiecte de digitalizare și automatizare a proceselor operaționale.

Cu o experiență de peste 20 de ani în servicii B2B în industria auto, dintre care ultimii 14 la Arval Romania, Dan Boiangiu va prelua un rol internațional la sediul central al Arval din Paris. Unul dintre cei mai longevivi executivi din industria leasing-ului operațional din Romania, el a jucat un rol crucial în dezvoltarea acestui serviciu pe piața locală. Director comercial, din 2006, și director general, din 2014, a acompaniat dezvoltarea Arval Romania din perspectiva portofoliului de clienți și din punct de vedere al consolidării echipei, proceselor și instrumentelor operaționale. 

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Le oferă clienților săi – companii de toate taliile, de la corporații internaționale pană la IMM-uri – soluții personalizate, ce optimizează mobilitatea pentru angajați și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. Activează în 29 de țări și are peste 7.500 angajați. Cele 1,265 milioane vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (septembrie 2019). Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, lider global, cu peste trei milioane de vehicule administrate în 50 de țări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Una dintre băncile de top din Europa, BNP Paribas este prezentă în 73 de țări, cu mai mult de 196.000 de angajați, dintre care 149.000 în Europa. Grupul bancar deține poziții-cheie în trei domenii principale de activitate: Piețe Locale, Servicii Financiare Internaționale (ale cărei rețele de retail bancar și servicii financiare sunt acoperite de Retail Bancar și Servicii) și Banking Corporate și Instituțional, care deservește două nișe de client: corporații și investitori instituționali. 

Articolul anterior

Marile lanţuri de farmacii au semnat un pact pentru a ajuta la distribuirea vaccinului anti-Covid-19

Articolul următor

Protest inedit al angajaților Daimler: au trimis conducerii peste 50.000 de cărți poștale, ca să-și exprime dezacordul cu planurile sale

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close