Arvato face recrutări pentru un centru Opel în București și se extinde în Brașov

Compania Arvato Services, deținută de grupul media german Bertelsmann, și-a început oficial activitatea și în București, pentru clientul Opel. În noul centru lucrează deja 30 de persoane, iar până la finele anului, compania intenționează să ajungă la 80 de angajați.

“Dorim să ne extindem prezența în România, astfel încât parteneriatul cu Opel a venit la momentul potrivit. Suntem acum în plin proces de angajare pentru biroul din București și continuăm să dezvoltăm și celelalte centre din România, deoarece am găsit aici persoane bine pregătite, serioase și dornice să se dezvolte profesional. Mizăm ca la sfârșitul anului să avem în total peste 1.600 de angajați”, declară Matthias Müller, director Customer Services Nearshore, Arvato Bertelsmann.

În București, compania caută agenți de asistență a clienților vorbitori de italiană, germană, franceză și spaniolă, la nivel expert. Ei trebuie să cunoască și limba engleză, pentru a participa la discuții multinaționale, să poată folosi cu ușurință pachetul Microsoft Office, Internet Explorer și diverse aplicații de comunicare, să aibă “o gândire logică, pentru rezolvarea oricărei situații”, și să poată lucra eficient în echipă. Experiența în relațiile cu clienții reprezintă un avantaj. Sunt disponibile și posturi de analist de date, supervizor, lider de echipă.

Pachetul de beneficii oferite include, pe lângă salariu, tichete de masă, bonusuri de performanță și bonusuri anuale, asigurare medicală privată pentru angajat și reduceri pentru membrii familiei, ajutor de naștere, acces la biblioteci online, programe de sănătate la birou, reduceri la săli de sport și diverse activități recreaționale, training-uri de dezvoltare personală și profesională, precum și posibilitatea de a participa la diverse evenimente susținute sau sponsorizate de companie.

Arvato continuă extinderea și la Brașov. Compania a deschis un nou departament de dezvoltare IT, ce realizează aplicații software pentru industria de infrastructură și utilități publice. Departamentul este format acum dintr-o echipă de zece programatori, iar până la sfârșitul anului numărul lor se va dubla. Arvato caută atât programatori cu experiență și cunoștințe solide, cât și candidați la începutul carierei în IT, care doresc să se dezvolte. Compania oferă training-uri personalizate, în funcție de nivelul de pregătire al candidaților. Specializările căutate sunt Java și web.

În prezent, Arvato România are peste 1.500 de angajați în centrele din Brașov, Sibiu și Cluj-Napoca, și oferă servicii integrate, în 14 limbi, pentru clienți business din industrii precum înalte tehnologii, gaming, comerț electronic, auto, finanțe, hardware și software, vânzări și turism. De curând, compania a numit-o pe Daniela Micușan ca director general al filialei din România, funcție dezvoltată recent. “Prioritățile noastre includ dezvoltarea strategică a prezenței în România, printr-o creștere consolidată și prin afirmarea ca lider de piață atât în ceea ce privește calitatea și competitivitatea serviciilor oferite, cât și ca angajator preferat în industrie”, precizează Daniela Micușan.

La nivel internațional, Arvato Bertelsmann este lider european pe piața furnizorilor BPO, cu peste 70.000 de angajați în 40 de țări. Filiala românească încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 24,7 milioane de euro.

Articolul anterior

Echipa României, antrenată de Bitdefender, câștigă locul al doilea la Campionatul European de Securitate Cibernetică

Articolul următor

România: Cea mai atractivă piață pentru outsourcing din Europa Centrală și de Est

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share