Piteşti: Adient Trim “accelerează” procesul de recrutare

Liderul global în producţia de scaune auto şi unul dintre cei mai importanţi angajatori din județul Argeș a participat, între 10 și 18 august, la evenimente locale, în Curtea de Argeș, Costești și Domnești, în contextul unei campanii de recrutare.

Programul a debutat la Curtea de Argeș, în 10 august, a continuat la Costești în 12-13 august, și se va încheia la Domnești, pe 18 august. Într-o zonă special amenajată, au fost distribuite pliante care, sub deviza “Căutăm oameni harnici”, descriu oportunitățile profesionale oferite de fabrică, dar și etapele procesului de recrutare, selecție și angajare. Cu sprijinul primăriilor celor trei localități, CV-urile destinate Adient Trim Pitești pot fi acum depuse în urnele special amenajate în incinta respectivelor instituții. În acest moment, echipa Adient Trim din Pitești numără 2.081 de angajați, iar procesul de recrutare continuă. Fabrica va fi extinsă în toamna acestui an.

DESPRE ADIENT

Este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici, aflate în 33 țări din întreaga lume, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale – de la sisteme complete până la componente individuale. Munca oamenilor de la Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Liliana Bica (Adient): „Candidatul e o poveste frumoasă, care începe cu banalul CV, cu emoții și cu așteptări”

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share