Banner

Athénée Palace Hilton București are un nou Executive Chef

Venezuelanul Franz Conde a fost numit în funcția de Executive Chef pentru restaurantele și serviciile de catering ale hotelului din București.

Franz Conde și-a început cariera în gastronomie în Venezuela și a urmat cursurile celei mai prestigioase academii în domeniul culinar, CEGA – Centro de Estudios Gastronomicos. Imediat după terminarea școlii, și-a urmat pasiunea pentru gătit în Italia, unde a făcut ucenicie în restaurante precum Nadia (2*Michelin), Antica Osteria del Ponte (3*Michelin), Enoteca Pinchiorri (2*Michelin) și San Domenico (2*Michelin). Ulterior a ajuns în sudul Angliei, unde a condus și gătit la restaurantul Aragua, apoi s-a mutat la Londra, unde a ocupat funcția de Group Executive Chef pentru Gaucho. În industria hotelieră a început să lucreze în 2005, când a debutat colaborarea sa cu hotelul Ciragan Palace Kempinski din Istanbul. “Sunt absolut onorat să conduc bucătăria Athénée Palace Hilton, un hotel a cărui istorie se împletește cu istoria Bucureștiului. Dorința mea este să contribui la îmbogățirea gastronomiei acestui oraș minunat, prin împărtășirea cunoștințelor mele culinare cu tinerii talentați pe care îi am în echipă”, declară Franz Conde.

Povestea lui Chef Conde cu Hilton Hotels & Resorts a început în 2007, când s-a alăturat echipei hotelului Hilton din Amsterdam, unde a petrecut nouă ani în calitate de bucătar șef al hotelului. În timpul acestei experiențe, s-a ocupat de relansarea restaurantului Roberto’s, inclusiv realizarea unui nou concept, crearea standardelor de meniu și funcționare, a scris rețetele și a conceput design-ul pentru cartea de bucate a restaurantului – Pura Cucina Italiana. Chef Conde deține numeroase premii care demonstrează talentul si pasiunea sa pentru gătit. În 2011 a câștigat concursul Chef of Champions și a primit titulatura de cel mai bun bucătar-șef din hotelurile Hilton din Europa, iar în 2012, sub conducerea sa, restaurantul Roberto’s a fost desemnat de revista Italie Magazine Restaurantul Italian al Anului. În 2015 a câștigat locul al treilea la Hilton F&B Master Competition, dintr-un număr de 255 hoteluri Hilton participante, din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat punct de reper istoric, situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întâlniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

DESPRE HILTON WORLDWIDE

Hilton Worldwide este lider la nivel mondial în industria ospitalității și cuprinde peste 4.660 de hoteluri și proprietăți cu aproape 765.000 camere, în 102 țări și teritorii. Portofoliul de 13 brand-uri al Hilton Worldwide cuprinde Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio – A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. Compania deține și programul premiat Hilton HHonors. Membrii Hilton HHonors care rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant, inclusiv o reducere exclusivă, care nu poate fi găsită în altă parte, Wi-Fi standard gratuit și facilități digitale, precum check-in digital cu selecția camerei și Digital keys disponibile exclusiv prin intermediul aplicației Hilton HHonors.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share