TELUS se extinde în AFI Park

AFI Europe România a închiriat 3.000 de metri pătrați pentru extinderea birourilor companiei TELUS International, în clădirea AFI Park 4&5, care a atins, astfel, o rată de ocupare de 70 la sută. TELUS ocupă deja cinci etaje în AFI Park 3.

TELUS International se va alătura unor companii importante, precum Cameron, SII România, Ortec Central & Eastern Europe, FotoNation, o companie Tessera, şi Veeam Software, în cea mai nouă clădire din proiectul de birouri multipremiat AFI Park. “Poziţionat drept un foarte important hub pentru companiile de IT&C şi BPO din Bucureşti, AFI Park reprezintă în acest moment nu numai un punct de pornire pentru multe companii multinaționale din România, ci şi o şansă pentru acestea de a-şi extinde afacerea, datorită oportunităţilor excepţionale oferite de parcul de birouri. Credem în crearea de parteneriate puternice şi de lungă durată cu chiriaşii noştri, prin îndeplinirea tuturor cerinţelor lor, oferim specificaţii tehnice superioare şi investim constant în îmbunătăţirea spaţiilor. Prin semnarea acestui nou contract pentru AFI Park 4&5, ne apropiem de închirierea completă a clădirii şi atingerea unui grad de ocupare de 100 la sută pentru întreg proiectul de birouri AFI Park”, declară David Hay, CEO, AFI Europe România.

Cu peste 175 de milioane de interacţiuni cu clienţii realizate anual prin intermediul apelurilor de voce, email, chat şi canalele de social media, pentru domenii precum telecomunicaţii, utilităţi, tehnologie, gaming, finanţe, retail, e-commerce, călătorii, logistică şi sănătate, TELUS International este un furnizor global de soluții de relații cu clienții, IT și servicii Business Process Oursourcing (BPO), și are peste 22.000 de angajați în toată lumea, inclusiv în SUA, Canada, Europa, America Centrală şi Asia.

AFI Park 4&5, care se întinde 32.000 de metri pătrați, reprezintă a patra fază a AFI Park, cel mai nou şi modern ansamblu de birouri din Bucureşti, care include cinci clădiri de Clasa A, ce totalizează 70.000 de metri pătraţi închiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 de metri pătrați închiriabili), este dispus pe 12 etaje, deservite de două niveluri de parcări subterane, şi un parter care găzduieşte spaţii de retail.

Cele două clădiri sunt construite în concordanţă cu cerinţele chiriașilor cu privire la spaţiu şi pentru sistemele electromecanice, inclusiv toate specificaţiile tehnice excelente apreciate de companiile de IT&C şi BPO, precum o suprafaţă a etajului de 3.000 de metri pătrați, lumină naturală pentru cea mai mare parte a spațiului, o dispunere a reţelei electrice şi de HVAC conform nevoilor legate de staţiile de lucru, opţiune de iluminare cu leduri a birourilor şi posibilitatea de a beneficia de mai mult aer proaspăt în zone de open space. Adiţional, AFI Park are înglobată o opțiune unică, ce permite derularea continuă a activităţii chiriaşilor pe durata întregului an, 24/7/365, datorită unor soluţii avansate de back-up, ce includ alimentarea cu energie electrică de înaltă tensiune din două surse diferite. Toate clădirile din parcul de business sunt clădiri “verzi”, sustenabile și sunt certificate LEED Gold. Chiriaşii din AFI Park 4&5 beneficiază de o reducere cu aproximativ 40 la sută a consumului de energie şi apă, în comparaţie cu un spațiu de birouri obișnuit.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share