Avenor College caută profesor de limba franceză

Echipa Avenor College, o școală înființată în urmă cu 12 ani, în București, și aflată în continuă dezvoltare, este în căutarea unui profesor de franceză, care să predea la școala primară și gimnazială.

Candidatul ideal are studii universitare de specialitate, experiență de predare a limbii străine cu copii mici, trebuie să-și poată motiva elevii, prin oferirea de cursuri plăcute și dinamice, să fie capabil să utilizeze resurse bilingve în clasă, să aplice programa comună a școlii și, eventual, să contribuie la îmbunătățirea structurii sale, să fie o inspirație pentru studenți, colegi și părinți, dar și să respecte și să promoveze valorile Avenor. Alte certificări lingvistice (DAEFLE/ Enseignant de FLE) constituie un avantaj.

Principalele calități pe care conducerea școlii le caută la un profesor sunt capacitatea de a fi un bun comunicator, atitudinea pozitivă, dorința de a fi implicat în activitățile școlare, buna organizare și pregătire, un nivel de conștientizare culturală ridicat, flexibilitate din punct de vedere al orarului și, nu în ultimul rând, interesul pentru propria dezvoltare profesională și deschiderea spre învățare constantă. În schimb, Avenor propune, printre altele, o echipă prietenoasă, deschisă și muncitoare, într-un mediu de învățare minunat, și promite că fiecare profesor va avea libertatea de a fi creativ și de a veni cu propriile lor idei și proiecte. Programul de lucru este de 4-8 ore/ săptămână.

Persoanele interesate de acest post sunt invitate să-și trimită CV-ul, alături de o scrisoare de intenție și o scurtă descriere a viziunii educaționale, la adresa hr@avenor.ro.

DESPRE AVENOR COLLEGE

Este o școală non-profit, înființată în 2007, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, dar să păstreze o puternică influență românească, pentru a contribui la dezvoltare echilibrată a copiilor. Echipa educațională, formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză, a crescut organic, odată cu numărul de elevi la grădiniță, școală și liceu. Acum este formată din 140 educatori, profesori şi colaboratori, iar procesul de recrutare continuă. Elevii de la școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită, cu elemente din curriculumul britanic.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share