Axis Communications are un nou Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova

Liderul global în soluții video de rețea a numit-o pe Alina Barbu în funcția de Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova.

Cu o vastă experiență în vânzări, inclusiv în funcții de Key Account Manager, dezvoltare de afaceri și diverse poziții în sectorul financiar-bancar, Alina Barbu aduce o perspectivă dinamică echipei Axis din România. Experiența sa în vânzări și interesul pentru industria securității sunt argumentele pentru care Axis așteaptă o contribuție relevantă la succesul business-ului în România și Moldova, piețe pe care a evoluat semnificativ în ultimii ani, precizează compania.

În noua sa funcție, Alina Barbu va fi responsabilă de supervizarea operațiunilor de vânzări pentru partenerii autorizați și va asigura comunicarea, consultanța și suportul pentru parteneri în proiectele lor de creștere cu succes.

Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate. Are în jur de 5.000 de angajați, în mai mult de 50 de țări, și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din toată lumea ca să le furnizeze clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania a fost fondată în 1984 și are sediul în orașul suedez Lund.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share