Azomureș caută “tineri talentați”, cu studii superioare în domeniul ingineriei

Unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Mureș are mai multe posturile disponibile, în special pentru ingineri.

Potrivit conducerii companiei, Azomureș le oferă viitorilor angajați șansa să-și dezvolte aptitudinile tehnice și să-și construiască, în acest fel, cariera pe care și-o doresc. Posturile disponibile la Azomureș, în acest moment, pot fi găsite aici.

Candidații sunt invitați să-și depună CV-ul la sediul platformei Azomureș: str. Gheorghe Doja nr. 300, Serviciul Recrutare, ​Integrare, Dezvoltare Profesională, (Pavilion Administrativ), în timpul programului cu publicul, de luni până vineri, între orele 7-9, respectiv 13,15-14,30, sau online, la recrutare@azomures.com. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0372 482 921 – Serviciul Recrutare, ​​Integrare, Dezvoltare Profesională. În urma selecției CV-urilor, candidații vor fi contactați pentru participarea la concurs.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Azomureș este principalul producător de fertilizanți pentru agricultură, cu un portofoliu de produse ce acoperă nevoile fermierilor din România și asigură soluții de fertilizare și pentru agricultura altor țări. Din 2012, face parte din grupul elvețian Ameropa, unul dintre cei mai importanți integratori de inputuri agricole la nivel mondial.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Hornbach își continuă extinderea și inaugurează un magazin în Oradea, după o investiție de 28,5 milioane de euro

Articolul următor

Burse de studiu, în valoare de 100.000 de euro, pentru tinerii fermieri din România, oferite de Agricover

Articole din aceeași categorie
Total
8
Share