Bancpost trimite IT-iști români la Beyond Hackathon, în Grecia

Primii zece români înscriși în competiția dedicată tinerilor specialiști din domeniul IT (software developer, designer, marketer, business developer) beneficiază de participare gratuită (în limita a 500 de euro/participant).

Beyond Hackathon, care  va avea loc între 17 și 19 martie, la Atena, își propune să promoveze ideile și proiectele inovative ce pot face diferența în domeniul serviciilor și produselor financiare, și să modeleze astfel viitorul banking-ului. Beyond Hackathon se află la cea de-a două ediție și este organizat de Grupul Eurobank, în parteneriat cu Found.ation M.P. și The Cube Workspace M.I.K.E., și cu subsidiarele Grupului Eurobank din regiune – Bancpost (România), Eurobank Bulgaria și Eurobank Cyprus.

Noutatea de anul acesta o reprezintă faptul că pot participa inclusiv startup-urile, companii de profil cu cel mult cinci ani experiență. Pe parcursul a trei zile, specialiști în IT – programatori, dezvoltatori de software, designeri și dezvoltatori de afaceri – vor participa la workshop-uri sutinute de lideri internaționali în domeniul FinTech și vor putea interacționa cu experți din domenii diferite (business, design, technology și comunicații). Obiectivul final este acela de a genera idei inovatoare, care să se concretizeze în produsele și serviciile bancare ale viitorului.

Premii în bani și șansa de implementare a proiectului

În final, participanții își vor prezența ideile în fața unui juriu. Primele trei proiecte vor fi recompensate cu premii în bani (5.000, 3.000, respectiv 2.000 de euro), dar și cu șansa de a fi implementate cu susținerea Eurobank.  Cei interesați să participe la Beyond Hackathon trebuie să se înscrie aici, până pe 16 martie. Ei își pot forma echipele încă din România, însă își pot găsi coechipieri și la Atena, printre ceilalți participanți. În 2016, peste 150 de dezvoltatori de software, specialiști în marketing, designeri și dezvoltatori de afaceri, din Grecia, Bulgaria, România, Slovenia, Marea Britanie și Israel, și-au prezentat ideile și propunerile.

Bancpost este o bancă universală cu o prezență de 25 de ani pe piața locală și o rețea de 147 de unități și șapte centre de afaceri. Deservește circa un milion de clienți corporativi, de retail și instituționali, pentru care oferă o gamă variată de produse și servicii financiare. Este unul dintre liderii pieței locale de carduri și a dezvoltat rețele extinse de peste 530 ATM-uri, 6.100 POS-uri și 190 de terminale automate de plată, ce oferă acces permanent la serviciile băncii.

Despre Found.ation M.P. & The Cube Workspace Μ.Ι.Κ.Ε.

Found.ation este o platformă de sprijin pentru întreprinderile startup orientate către produse și servicii tehnologice din sud-estul Europei. Operează propria platformă de lansare a societăților comerciale, concepută să combată mediile toxice pentru companiile startup și să construiască afaceri scalabile, furnizând asistență și îndrumare completă pentru primele 12-18 luni. The Cube Workspace Μ.Ι.Κ.Ε. este un cluster de startup-uri, care găzduiește cei mai buni inovatori și dezvoltatori în tehnologie din Atena. Susținută de echipa de conducere centrală, de parteneriatele cu instituții de formare tehnologică, de un fond de investiții, de grupuri de utilizatori de tehnologie și de mișcarea maker, The Cube se evidențiază ca un hub de inovație și ca „locul” de întâlnire și de petrecere a timpului pentru oamenii activi din oraș.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share