Birourile myhive găzduiesc jocuri, activități sportive şi evenimente after-work

Immofinanz organizează evenimente de vară în birourile sale myhive din Bucureşti. Cei peste 4.000 de angajaţi din cele trei clădiri myhive se pot bucura de jocuri, sport şi seri cu muzică.

“Interacţiunea în comunitate reprezintă esenţa conceptului myhive. Community Manager-ul nostru susţine comunicarea dintre chiriaşi, identifică oportunităţi de cooperare între ei şi facilitează contactele necesare. Comunitatea se reuneşte în acţiuni variate, de la programe sportive până la evenimente after-work şi mic dejunuri de afaceri, unde, împreună cu experți din diferite domenii, se dezbat subiecte curente”, spune Fulga Dinu, Country Manager Operations, Immofinanz România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Vara a început cu myhive Games, eveniment ce s-a întins pe parcursul a trei zile. La jocurile de bowling şi biliard au participat 80 de persoane, care au format 16 echipe și au reprezentat companii ale chiriaşilor din clădirile de birouri myhive. O minte sănătoasă se păstrează într-un corp sănătos, aşa că myhive este spațiul unde se face şi mişcare. myhive Sport include clase de yoga, running, pilates sau stretching, practicate în fiecare saptămână de membri comunităţii myhive, împreună cu instructori profesionişti. Evenimentele myhive after-work reprezintă un final binemeritat pentru o zi intensă la birou. Muzica de relaxare, snacks-uri şi cocktail-uri creează atmosfera perfectă pe terasele exterioare ale clădirilor sau în lounge-ul myhive.

Immofinanz este prima companie imobiliară care a lansat în România un concept de birouri precum  myhive, care include acum 20 de clădiri din cinci ţări, cu un spaţiu total inchiriabil de peste 460.000 mp. Cele trei clădiri din Bucureşţi sunt myhive S-Park, myhive Metroffice şi myhive Iride Tower, cu peste 65.000 mp. myhive este brandul internaţional de birouri al Immofinanz, caracterizat prin design-ul inspirat din industria hotelieră şi o gamă de servicii şi facilităţi ce le permit chiriaşilor să se concentreze pe aspectele de business, să atragă noi talente şi să construiască o comunitate de succes. Aplicaţia mobilă dedicată, myhive-offices, oferă informaţii relevante despre evenimentele, serviciile sau comunitatea dintr-o anumită locaţie myhive sau din toate myhive-urile din Europa. Aplicaţia permite emiterea de tichete, comunicarea în interiorul comunităţii sau înregistrarea pentru evenimente.

Articolul anterior

Germanii de la Allgeier preiau una dintre cele mai mari 20 de companii de software din România

Articolul următor

Fondatorul farmaciei Ardealul se apropie de afaceri de 70 de milioane de lei și vrea să se extindă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share