Birourile PPD rămân încă cinci ani în West Gate Business District

Compania americană de studii clinice a prelungit cu cinci ani contractul de închiriere a spaţiului de birouri din parcul de business West Gate Business District, deținut de Genesis Property, aceasta fiind a treia prelungire consecutivă a contractului.

PPD, cu sediul în West Gate Business District din 2008, este printre mai vechi chiriași ai parcului și reînnoiește contractul de închiriere până în octombrie 2026. În ultima lună, Genesis Property a anunțat prelungirea contractului cu încă cinci ani și cu filiala locală a companiei japoneze Yokogawa, în complexul de birouri Novo Park. 

Birourile din West Gate Business District se întind pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp. Complexul cuprinde cinci clădiri, fiecare cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare. West Gate pune la dispoziția chiriașilor locuri de parcare, spații verzi şi alte facilităţi precum piscină în aer liber, unitate de cazare de 4 stele, teren de tenis și pistă de alergare.

Clădirea H3 din West Gate Business District, ocupată integral de Ericsson, a obținut recent certificarea IMMUNE – Rezilient, devenind prima clădire din lume care a atins cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, cu o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară. Deține și administrează peste 150.000 mp de spații de birouri de clasa A, în Novo Park și West Gate Business District din București. Printre cei mai importanți chiriași din cele două parcuri de birouri se numără HP, Accenture, Société Générale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens, Alpha Bank. Aici lucrează în total peste 20.000 de angajați. Genesis Property este și dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Articolul anterior

Jumătate dintre angajații din România merg la birou în fiecare zi. 19 la sută și-ar dori să lucreze doar de acasă

Articolul următor

Faurecia recrutează pentru fabrica din Vâlcea și pentru cele din străinătate, la târgul online de joburi pe care îl organizează săptămâna aceasta

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share