Afacerea “la cheie”, din care poți câștiga peste 15.000 de euro, în fiecare lună

AVBS Credit, unul dintre cei mai importanţi brokeri bancari de pe piaţa din România, vine în ajutorul persoanelor care doresc o schimbare profesională şi le oferă recomandări de top în consolidarea carierei în domeniul financiar-bancar.

Brokerul de credite intermediază procesul de creditare dintre client și bancă, mai rapid decât dacă clientul s-ar descurca singur, oferă soluții de creditare adecvate nevoilor și adaptate contextului financiar, obține dobânzi mai bune și valori mai mari pentru creditul clientului și, dacă este necesar, se deplasează la client pentru etapele preliminare creditării.

“Cu toţii ne dorim siguranţă şi căutăm stabilitatea pe care ne-o oferă locul de muncă, din dorinţa de a progresa în carieră şi de a avea prosperitate. Însă, a fi antreprenor în sistem de franciză înseamnă mult mai mult decât atât. Deţinătorul francizei AVBS Credit este omul pentru care totul este posibil – singura limită este cerul”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Compania înființată de acesta în urmă cu aproape 14 ani lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile AVBS Credit sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. Pe termen mediu, AVBS Credit şi-a propus să investească în reţeaua de intermediari de credite şi să dubleze numărul de brokeri francizaţi, de la 50, în prezent, la 100, până la finalul anului.

Ce trebuie să faci pentru a înființa o franciză AVBS Credit?

AVBS Credit urmăreşte să-şi dezvolte la nivel naţional reţeaua de francize în domeniul brokerajului bancar, în special în Bucureşti şi în cele mai importante oraşe din ţară, şi să coopteze în echipă specialiști din banking, cu experiență în domeniul financiar-bancar, cu precădere pe partea de creditare, dar care să aibă și un spirit antreprenorial puternic.

Nevoia de a accesa un credit bancar este în creştere datorită apetenţei românilor cu venituri mari și medii de a investi în proiecte complexe, ca achizițiile de locuințe și/ sau autoturisme, renovarea caselor sau dezvoltarea propriilor afaceri.

Românii cu experiență financiar-bancară și în vânzările directe de produse de creditare, care stăpânesc arta comunicării offline și online, cu un pachet interior de bune practici, care știu să folosească instrumentele informatice specifice de lucru, au cunoștințe minime de marketing, sunt dornici să-și consolideze o reputație impecabilă pe plan local, ca brokeri de credite, și au viziunea necesară pentru a dezvolta pe termen lung franciza AVBS Credit, îşi pot deschide un birou în domeniul intermedierii creditelor bancare.

Înființarea unui punct de lucru în domeniul brokerajului bancar presupune pentru viitorul broker AVBS Credit o investiţie de 5.000 de lei, la care se adaugă costurile pentru deschiderea unui SRL sau a unui PFA cu codul CAEN 6619, chiria și costurile de funcționare pentru biroul în care se desfășoară activitatea de brokeraj bancar, achiziția mobilierului și a tuturor instrumentelor de lucru și de comunicare necesare.

Un francizat AVBS Credit poate câştiga lunar peste 15.000 de euro. Brokerul AVBS Credit lucrează cu majoritatea băncilor şi IFN-urilor din România şi beneficiază de un portofoliu vast de produse de creditare dedicat persoanelor fizice şi companiilor. În urma obiectivelor financiare setate cu privire la volumul de credite intermediate, francizatul AVBS Credit primește grile de comisioane atractive. Cu cât volumul de credite intermediate este mai mare, cu atât pragurile de comisionare cresc. Brokerii de credite pot câștiga zeci de mii de euro lunar, deoarece nu există o limită maximă setată în privința încasărilor.

Pe lângă oportunităţile de învăţare şi dezvoltare însistem de franciză în domeniul financiar-bancar și a câștigurilor financiare nelimitate, brokerii de credite francizați primesc sprijinul managementului companiei cu privire la provocările ce pot apărea, de la înfiinţarea, lansarea şi promovarea francizei pe plan local, la extinderea cunoştinţelor, schimbările legislative, normele şi politicile GDPR, strategiile de recrutare pentru atragerea de noi colegi în echipă, elemente vizuale și de branding în vederea unei promovări locale în comunitatea din care fac parte.

Consolidarea francizei AVBS Credit reprezintă un business la cheie şi presupune ca brokerul francizat să întocmească pentru clienți dosarele de credit într-un mod impecabil, indiferent de bancă sau IFN. Brokerii de credite au sprijinul echipei AVBS Credit pe perioada de desfășurare a contractului de franciză: de la utilizarea aplicațiilor bancare, la întocmirea primelor dosare de credit la băncile partenere. Managementul AVBS Credit se implică și în negocierile și în comunicarea cu instituțiile financiare partenere, astfel încât brokerii să beneficieze de cele mai bune produse de creditare existente pe piață.

Detalii despre obținerea unei francize AVBS Credit pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Jumătate dintre angajații din România merg la birou în fiecare zi. 19 la sută și-ar dori să lucreze doar de acasă

Articolul următor

Faurecia recrutează pentru fabrica din Vâlcea și pentru cele din străinătate, la târgul online de joburi pe care îl organizează săptămâna aceasta

Articole din aceeași categorie
Total
7
Share