Birourile PwC România au o “gazdă” nouă: clădirea Ana Tower, din cel mai nou pol de dezvoltare al Capitalei

De luna aceasta, PwC România are un nou sediu de birouri, în clădirea Ana Tower, amplasată în zona de nord a Bucureștiului.

“PwC România avea nevoie de un sediu nou, care să corespundă standardelor actuale de calitate, creșterii echipei și dorinței noastre de a le oferi angajaților o experiență de muncă îmbunătățită și posibilități de relaxare. Clădirea Ana Tower, o construcție de ultimă generație cu cele mai înalte facilități, într-o zonă în plină dezvoltare răspunde cel mai bine cerințelor noastre. Marcăm, astfel, începutul unei noi etape în viața companiei, care sunt convins că ne va aduce noi realizări profesionale, într-un mediu de lucru modern”, declară Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Noile birouri au o suprafață totală de 9.120 mp, cu aproape o treime mai mare decât cea ocupată anterior și dispusă pe ultimele șapte etaje ale clădirii. Suprafața zonelor de relaxare este de peste 2,5 ori mai mare și include mai multe spații de socializare, două săli de jocuri și o bibliotecă. Noile birouri dispun și de încăperi dotate cu cele mai noi tehnologii și gadgeturi și găzduiesc săli de întâlnire dedicate inovării și creativității, precum Innovation room sau Accelerator room. Și D&B David și Baias, societatea de avocatură afiliată PwC în România, își mută sediul în aceeași clădire.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Imobilul de clasă are 25 de etaje și o suprafață închiriabilă de 43.700 mp. Clădirea este certificată LEED Platinum Green Building, cu fațadă ultramodernă, model Unitized, ce asigură performanțe superioare în plan energetic și în cel al izolației fonice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. În ultimii zece ani, PwC România a avut sediul de birouri în clădirea Lakeview din zona Barbu Văcărescu.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share