Angajaţii Orange din magazine lucrează în ture alternative de o săptămână, cu jumătate de echipă în magazin, iar cealaltă jumătate în remote work

Din 18 mai, Orange România a redeschis 29 de magazine stradale, ce vor funcţiona după un program redus, de luni până vineri, între orele 9-17, şi sâmbăta, de la 9 la 14.

Clienţii sunt aşteptaţi acum în toate cele 64 de magazine pe care Orange le administrează direct. Excepţie fac cele aflate în incinta spaţiilor comerciale de tip mall, care rămân, deocamdată, închise.

Pentru a asigura un mediu sigur de lucru, angajaţii Orange din magazine îşi vor desfăşura activitatea în ture alternative de câte o săptămână, cu jumătate de echipă în magazin, iar cealaltă jumătate în remote work. Ei vor urma condiţii stricte de conduită, cu respectarea principiilor distanţării sociale în interacţiunile directe cu clienţii. Pe mesele de testare a telefoanelor, clienţii vor găsi gel dezinfectant şi mănuşi, iar dezinfectarea magazinelor şi a spaţiilor de lucru se va realiza la intervale de timp regulate.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului şi pentru a evita posibilele perioade de aşteptare în afara magazinelor, clienţii sunt încurajaţi să facă în prealabil o programare online. Aceasta se poate efectua pe pagina dedicată din site-ul Orange.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share