Bitdefender, compania înființată și condusă de Florin Talpeș, extinde parteneriatul de securitate cibernetică cu Ferrari

Compania înființată și condusă de Florin Talpeș își extinde parteneriatul cu Ferrari S.p.A., căreia îi va furniza soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence pentru operațiunile de securitate de la nivel global ale companiei.

“La fel ca în cursele de Formula 1, fiecare secundă contează când vorbim despre prevenție, detecție și oprirea atacurilor cibernetice, iar soluțiile de threat intelligence sunt cruciale pentru operațiunile de securitate și răspuns rapid. Extinderea parteneriatului cu Ferrari consolidează parteneriatul nostru puternic cu Scuderia Ferrari și, din perspectiva de lideri în domeniile noastre, vom lucra împreună pentru a ajuta Ferrari să fie cu un pas înaintea ultimelor amenințări la adresa securității cibernetice”, spune Florin Talpeș, co-fondator și CEO al liderului global în domeniul securității cibernetice.

Ferrari S.p.A. va integra Bitdefender Advanced Threat Intelligence în centrul său de operațiuni de Securitate (SOC), ca să ajute analiștii în securitate informatică de la Ferrari să valideze și să trieze mai rapid alertele, să îmbunătățească capabilitățile de threat hunting și de răspuns la incidente.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share