Bogdan Munteanu, organizatorul unui concert-maraton pentru copiii din Ucraina

Mai multe trupe românești vor urca pe scena Control Club din București, în 27 martie, pentru un concert-maraton caritabil, organizat de Bogdan Munteanu, fondatorul Munteanu Events, organizator & promoter de evenimente din 2015.

Pe scenă vor urca Roadkill Soda, Oigăn, The Amsterdams, om la lună, Ana Coman, Domnul Victor și StelaLuna. Toate încasările vor fi donate către organizația Salvați Copiii România, care-i va folosi pentru a aduce o rază de speranță pe chipul copiilor ucraineni care au fugit din calea războiului.

“Ultimele săptămâni ne-au pus în fața unor evenimente auzite până acum doar în lecțiile de istorie. Nu sunt doar povești, sunt toate fapte reale. E ceva de care încercăm să ne ascundem sau să fugim. Dar nu o facem. Suntem aici, suntem împreună și vrem să ajutăm și să aducem o doză dublă de iubire, un munte de optimism și o rază de speranță pe chipul celor mici. Suntem împreună pentru copiii din Ucraina”, spune Bogdan Munteanu.

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Salvați Copiii. Biletele sunt disponibile aici. Cei care nu pot participa la eveniment sau vor să doneze mai mult o pot face prin virament bancar în contul Salvați Copiii România: RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005 (lei) sau prin SMS la 8827 cu textul SALVEZ, valoarea 2 euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share