Banner

Mihai Crăciun a lansat Collegio, prima Academie de Comunicare Modernă

Opt din zece persoane se tem să vorbească în public, iar agorafobia este una dintre cele mai frecvente fobii declarate de oameni la nivel mondial și surclasează arahnofobia sau frica de zbor.

În acest context, Collegio introduce un program de dezvoltare pentru competențe de comunicare modernă, structurat sub forma unei călătorii de creștere holistică, în care participanții pot dezvolta fiecare fațetă a comunicării, cu rezultate reale.

Mihai Crăciun, fondator și Manager Collegio, este specialist în comunicare și unul dintre cei mai apreciați profesori de dicție din România. În cei zece ani de activitate în zona de media, a lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) și televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport). A pregătit peste 10.000 de profesioniști din diverse domenii de activitate, este analist și comentator sportiv și realizează podcastul Luni Seara, pe canalul de YouTube “Crăciun tot anul”. Licențiat în Marketing, a absolvit două programe de Masterat: Comunicare și P.R. la SNSPA și Filosofie și gândire critică la Universitatea București.

Mihai Crăciun a strâns în jurul său profesioniști precum Carmen Ivanov, fondatoare Dictie.ro, Ion Alexandru, redactor-șef Eurosport.ro, Sorin Anagnoste, Conf. univ. dr. la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Cătălina Chinie, Lect. univ. dr. la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Project Manager într-una din cele mai mari companii de consultanță din țară, Andreea Răceanu, Lect. univ. dr. la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, și Bianca Savu, Lect. asoc. dr. la Facultatea de Filosofie, Universitatea București și profesor la Școala Europeană.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share