Bosch a deschis un centru de vaccinare în fabrica pentru componente auto electronice din Cluj

Din 26 aprilie, unitatea de producție Bosch din Cluj găzduiește un centru de vaccinare ce va asigura accesul facil la imunizare pentru angajații Bosch din regiune, ca și pentru toți angajații furnizorilor externi Bosch, care își desfășoară activitatea zilnică în fabrică.

Noul centru de vaccinare va fi disponibil și pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuiește.

Centrul este gestionat și coordonat de Ministerul Apărării Naționale și de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat și pregătit corespunzător va monitoriza întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

“Sănătatea și siguranța angajaților noștri este o prioritate de top pentru noi. În timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală. Bosch a menținut o legătură strânsă cu autoritățile statului, pentru a sprijini campania națională de vaccinare. Am primit cu deschidere propunerea inițiată de Instituția Prefectului Județului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în fabrica din parcul industrial Tetarom III”, spune Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj.

Centrul de vaccinare din fabrica Bosch va asigura accesul facil la imunizare pentru angajații Bosch din regiune.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 26 de ani şi are peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, tot în Blaj, şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, are un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. O filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul tot în Capitală.

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share