Banner

Brandul internațional de îmbrăcăminte AC&co. deschide un nou centru logistic în România și angajează 90 de persoane

AC&co. va deschide un nou centru logistic în București, cu o suprafață de 1.000 mp, și caută să angajeze 90 de persoane – zece ca să lucreze ȋn depozit și alte 80 pentru cele 19 magazine din România.

Ȋn următorii trei ani, AC&co. ȋși propune să extindă lanțul de magazine cu 13 unități și să-și mărească echipa cu cel puțin 150 de angajați. România a fost prima țară aleasă pentru expansiunea sa globală, iar deschiderea unui nou depozit va consolida statutul de hub logistic al țării și va crea oportunități economice pentru regiune.

“România este locul unde a început aventura noastră de a deveni globali, în 2017. E poarta către Europa și centrul strategiei noastre pe termen lung. Piața locală și oamenii de aici ne-au primit extrem de bine eforturile și produsele. Prin urmare, investiția în România este captivantă pentru noi, deoarece vedem un potențial imens aici”, afirmă Osman Çavuşoğlu, director general AC&co.

Potrivit reprezentanților companiei, AC&co. se adresează în principal clienților internaționali și se concentrează pe tehnologie de vârf și materiale de calitate superioară, cu un amestec de artizanat inspirat de moda atemporală și nevoile bărbatului modern. Catalogul brandului cuprinde articole de bază, precum tricouri, bluze și lenjerie intimă, clasice, precum jachete, echipamente sport și încălțăminte, și o notă de lux, accesibil sub forma smokingurilor și costumelor.

“Vom continua să investim în România. Acest nou centru logistic regional va fi depozitul central din rețeaua noastră europeană și ne va permite să mutăm produsele printr-o rețea globală, indiferent de locul în care sunt fabricate și unde trebuie să fie expediate. Odată cu extinderea, suntem conștienți că nu avem doar o mulțime de oportunități, ci și responsabilități, în special în ceea ce privește durabilitatea. Sistemele noastre de logistică durabilă ne permit să reducem impactul asupra mediului pe termen lung, întrucât am înlocuit cutiile de carton cu cele de plastic, realizate din materiale pliabile și reciclate”, declară Osman Çavuşoğlu.

AC&co. a câștigat recent premiul SEE Real Estate Awards la categoria Rising Star, în mare măsură datorită investiției în România. SEE Real Estate Awards este singurul eveniment de acest fel ce acoperă regiunea Europei de Sud-Est și adună cei mai activi dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați și alți profesioniști CRE (Commercial Real Estate) din regiune.

DESPRE AC&CO.

Este un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați, ale cărui colecții se adresează în special oamenilor de afaceri din mediul urban, care preferă un aspect casual clasic-modern. AC&co. își vinde colecțiile la nivel internațional prin propriile sale magazine și platforme online. Are peste 350 de magazine în 17 țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share