Digi24 formează jurnaliști și lansează Școala de Media

​În septembrie, Digi24 va lansa un program adresat studenților și absolvenților din toată țara.

Şcoala de media Digi24 pornește din dorinţa profesioniştilor acestui post de televiziune de a oferi industriei media următoarele generaţii de jurnalişti. Programul de trei luni va începe de la 1 septembrie, iar studenții vor lucra în sediul Digi24, în studiouri, în redacție, dar vor merge și pe teren împreună cu echipele de profesioniști Digi24. Înscrierile sunt așteptate pe scoalademedia.ro, până pe 10 august.

Cei mai buni jurnalişti din redacţiile Digi24, digi24.ro şi DigiFM le vor sta la dispoziţie cursanților pentru a parcurge împreună etapele formării unui profesionist. Vor avea ore de curs şi proiecte, dar şi ore de lucru în redacţie. Vor merge la fimări, vor face ştiri, vor munci cot la cot cu profesioniştii care le vor urmări progresul şi îi vor ghida.

Traineri vor fi jurnaliștii Digi24

Teodora Tompea promite că “succesul este rodul muncii și pasiunii investite zilnic”. Împreună cu ea vor alege informaţii pe care le vor documenta şi apoi transforma în ştiri, pe care vor exersa cum să le transmită mai departe publicului. Cosmin Prelipceanu spune cum “la cursul de Comunicare 360 vor petrece foarte mult timp elaborând şi apoi analizând mesaje”. Alături de Lucian Mândruță vor descoperi “landscape-ul media din România. Cine contează, cine setează agenda, de unde pornesc agendele și unde se găsesc oportunitățile”.

Televiziunea Digi24 și platforma digi24.ro fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane și are cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România. digi24.ro este cel mai urmărit site de știri din online-ul românesc, cu o medie lunară de peste 45 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Grupul Digi deține postul de radio Digi FM, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share