British American Tobacco lansează un program online și gratuit de pregătire profesională pentru tineri. 20 dintre ei pot începe o carieră în companie

Foto: Oblic Studio

BAT – British American Tobacco pornește o amplă campanie de recrutare, sub numele “Internship și Global Graduate 2020 – Aplică pentru o carieră de succes!”.

20 de tineri se vor alătura companiei în departamente esențiale, precum Marketing, Vânzări, Resurse Umane, Financiar, Legal, Coporate Affairs și Producție. După cele 18 luni de învățare accelerată, se vor putea alătura BAT într-o poziție de junior management. Pe lângă beneficiile salariale, vor participa și la training-uri desfășurate în birourile din Londra ale companiei și vor primi acces la platforme globale de training și dezvoltare.

“Orice student sau proaspăt absolvent, care dorește să aplice o mulțime de abordări deschise, energie și antrenament, este binevenit să ni se alăture pentru ceea ce nu este doar un job, ci o ocazie pentru a începe o carieră de succes. Suntem capabili să oferim mentori și antrenori care pot ajuta tinerele talente să-și investigheze și să-și crească potențialul, suntem deschiși să adaptăm diferite puncte de vedere și idei proaspete și suntem acolo pentru a susține tinerii în implementarea ideilor lor de succes în mediul de afaceri real”, spune Vera Cubranic Bocak, director de Resurse Umane Aria Europa Centrală și de Sud.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Campanie în Digital

Campania Global Graduate 2020 – Aplică pentru o carieră de succes! se va desfășura exclusiv online, pe batglobalgraduate.ro. Cei interesați vor găsi informații despre fiecare job disponibil, dar și povești autentice despre experiența de a fi angajat al BAT, scrise de angajați ai companiei.

Serie de webinarii gratuite

A doua mare componentă a campaniei este seria de șase webinarii gratuite, puse la dispoziție pentru cei care vor să învețe de la oameni aflați în poziții-cheie în companie și de la invitații lor. Promovate sub titlul Învață să ai succes!, se vor desfășura în fiecare miercuri, între 22 aprilie și 27 mai, de la ora 11, pe platforma myconnector.ro.

Primul dintre ele, Resilience, a avut loc pe 22 aprilie și l-a avut ca speaker pe Ram Addanki, directorul Ariei Europa Centrală și de Sud. Cu o experiență profesională acumulată în zece țări, el le-a povestit celor peste 150 de tineri care au participat la discuții de ce companiile apreciază angajații care au experiențe de muncă variate. Alături de el s-a aflat Anca Păun (Talent Manager BAT), care a prezentat perspectiva omului de HR asupra acestei teme.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Alți oameni cu experiență în companie vor continua seria prezentărilor. Alături de ei vor fi invitați trei influenceri, care vor oferi sfaturi utile pentru cei care vor să reușească în carieră. Ei vor fi Flick (om de radio & entertainer), Bianca Ștefania (influencer și social media manager) și Andrei Niculae (om de radio).

Temele celor patru webinarii BAT din perioada următoare:

  • Storytelling și Comunicare sau cum să faci informațiile să îți vorbească în soluții, nu în probleme (6 mai, 11-12:30)

Speakeri: Costi Negru (Business Unit Manager BAT), Raluca Ștefan (Communication Manager BAT) și Flick (influencer)

  • Growth mindset sau ce înseamnă învățarea continuă cât ești intern (13 mai, 11-12:30)

Miki Oprescu (Area Head of Strategy, Planning & Insights BAT) și Andrei Niculae (Influencer)

  • Gândire critică sau cum să îți antrenezi mintea să selecteze informația relevantă din marea de zgomot (20 mai, 11-12:30)

Vera Cubranic-Bocak (Area HR Director BAT)

  • Inovație sau cum să ții pasul cu viteza digitalului (27 mai, 11-12:30)

Claudiu Degan (Area Head of Digital BAT) și Bianca Ștefania (influencer și social media manager)

Mai multe informații despre cele șase evenimente pot fi accesate aici sau pe batglobalgraduate.ro. Cei interesați să le vizioneze gratuit se pot înscrie aici. Pe lângă informațiile utile și sfaturile despre carieră oferite de oameni cu experiență în profesia lor, ei se pot alege și cu unul dintre cele cinci premii săptămânale. Acestea vor consta în câte două coduri de acces la Linkedin Learning, pentru cele mai interesante întrebări, și câte trei vouchere de cumpărături de 100 de lei la o librărie online, oferite prin tragere la sorți.

DESPRE BAT

Este unul dintre cei mai mari investitori și al doilea cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României, cu o contribuție anuală de circa 1,8 miliarde de euro, sub formă de accize și taxe. Investiția totală în fabrica de la Ploiești a trecut de de 500 de milioane de euro. Compania are peste 3.000 de angajați și susține alte locuri de muncă prin lanțul său de furnizare și distribuție.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share