Vodafone recrutează peste 200 de oameni – cele mai multe posturi sunt în IT și inginerie

Al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă se află în plină campanie de recrutări pentru departamentele de IT şi tehnologie.

“Ne trebuie oameni. Am nevoie de cei mai buni dezvoltatori, am nevoie de arhitecţi, de oameni care ştiu să codeze”, spune Cătălin Buliga, directorul de tehnologie al Vodafone.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Rolurile în IT variază în zona de aplicaţii, iar candidații pot opta pentru posturile de analist suport aplicaţii (asigură disponibilitatea şi performanţa serviciilor şi aplicaţiilor ce suportă procesele departamentelor client), analist de sistem (expert tehnic pe sistemele avute în responsabilitate) sau Solution Architect (proiectarea de soluţii IT în beneficiul business-ului). În zona de infrastructură, Vodafone angajează Suport Help Desk (funcţionalitatea infrastructurii IT de birou) și administratori de baze de date sau administratori de sistem (asigură performanţa serverelor, a echipamentelor de stocare a datelor sau unităţilor de back-up).

În Vodafone există câteva tipuri specifice de inginerie de telecomunicaţii, de la operarea şi mentenanţa reţelelor (la nivel local sau regional), la design-ul şi implementarea infrastructurilor de reţea IP, dezvoltare de soluţii de voce şi date integrate, zona de transmisiuni, radio.

Posturile disponibile acum la Vodafone România pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Ramona Jurubiţă este noul Country Managing Partner al KPMG România și Moldova

Articolul următor

Sibiu: CiS automotive se extinde după ce a primit o comandă de 40 de milioane de euro, de la un producător auto din clasa superioară

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share