Cabinetul de avocatură Gruia Dufaut îşi consolidează echipa locală cu două avocate din Barourile Paris și București

Unul dintre primele cabinete de avocatură de business francofone din România îşi întăreşte echipa de consultanță prin cooptarea a două avocate înscrise în Barourile din Paris și respectiv București.

Maud Gilet, avocată în Baroul Paris și Baroul Bucuresti, s-a alăturat echipei de consultanță a Cabinetului în România și va participa la întărirea practicii de drept societar, drept european și dreptul noilor tehnologii. Oferă consultanță clienților locali și internaționali ai Cabinetului, cu precădere în aspecte de drept comparat cu implicații în dreptul francez și cel european.

Ruxandra Gingărașu, avocată în Baroul București, are șase ani de experienţă în firme locale de avocatură de business și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Oferă asistență juridică în proiectele corporative pe care le are Cabinetul, ce vizează operațiuni de drept societar, dreptul contractelor, dreptul muncii și protejarea drepturilor de autor.

“De la prima misiune juridică realizată în România, în urmă cu 30 de ani, am mizat pe talentul tinerilor avocați și, mai ales, pe valoarea adaugată pe care o oferă o echipă mixtă de avocați formați în școli de drept înrudite, cum sunt cea românească cu cea franceză. Formarea juridică polivalentă oferă resurse solide pentru găsirea celor mai complete soluții la spețele clienților noștri, fără deosebire de domeniul de activitate. Pentru tot mai multe companii românești sau străine, producția și piața depășesc spațiul național și se internaționalizează, iar odată cu acest fenomen și problematicile de ordin juridic și fiscal. Acestei noi tendințe încercăm să îi răspundem prin echipe mixte de avocați, care au cunoștințe solide în jurisdicții diferite”, declară Dana Gruia Dufaut, avocat fondator.

Gruia Dufaut este unul dintre primele cabinete independente de avocatură de business din România, creat de Dana Gruia Dufaut, avocată în Barourile Paris și București, implicată în numeroase proiecte juridice în România, în ultimii 30 de ani. Oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în tranzacții comerciale, fuziuni și achiziții, în procesele de reorganizare & restructurare de companii, achiziții publice, proiecte greenfield și joint-venture.

Cu o echipă de 15 avocați experimentați, formați în România și în străinătate, deservește o clientelă multinațională și multisectorială. Din 2019, Gruia Dufaut a fost selectat de Team France Export (Business France) pentru a oferi servicii suport de acompaniere comercială în România pentru IMM-uri franceze, în activitatea “drept și fiscalitate – creare de filiale și consultanță”.

Articolul anterior

Andreea Jebelean (TE Connectivity): "Auto-conștientizarea e cel mai onest mod de a ști mereu care ne sunt nevoile și cât de bine facem față unei situații profesionale"

Articolul următor

Analiză: Tabloul relațiilor economice dintre România și cele două țări aflate în război, Rusia și Ucraina

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share