Carrefour România are un nou director de Achiziții și Supply Chain

Retailerul Carrefour România îl numește în funcția de director Achiziții și Supply Chain pe Vincent Arnault.

Cu peste 15 ani de experiență în vânzări și achiziții, odată cu preluarea noului rol, Vincent Arnault va ocupa și poziția de membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Vincent Arnault face parte din grupul Carrefour din 2015. În prezent, este director Achiziții la Carrefour Franța. El va prelua rolul de director al achizițiilor și lanțului de aprovizionare din echipa din România din 1 septembrie și va aduce o expertiză importantă, dobândită de-a lungul anilor de experiență în funcții-cheie în vânzări și achiziții în Franța.

Experiența sa la Carrefour a început ca director al departamentului de Electrocasnice și Multimedia, iar în 2018 a devenit director Achiziții al Carrefour Franța. În acești șase ani, a jucat un rol-cheie în evoluția pozitivă a companiei și a reușit să crească cota de piață pentru fiecare categorie la nivelul magazinelor și pentru business-ul online Carrefour.

În această perioadă, Carrefour a devenit liderul organic în Franța, cu peste 22 la sută din cota de piață. În ceea ce privește extinderea liniilor de produse, printre principalele sale realizări se numără lansarea a 1.200 de produse în categoria alimentară mondială, o nouă linie de business a produselor marcă proprie și concepte noi pentru produsele din categoriile Vin, Farmaceutice și Cosmetice, concepute pentru hypermarketuri.

Vincent Arnault și-a început cariera la Kraft Jacobs Suchard și a ocupat posturi multiple în departamentul de vânzări. A continuat ca director al departamentului central de Achiziții, timp de nouă ani, la Auchan, înainte de a fi promovat CEO al Auchan Telecom. Expertiza sa a fost completată cu experiența de CEO al Surcouf, un lanț francez de magazine de computere pe care, ulterior, l-a cumpărat, după care a devenit CEO al UFP International, un furnizor în zona de revânzare și comercializare în masă.

Carrefour România le oferă clienților săi posibilitatea de a face cumpărături direct în cele peste 360 de magazine din țară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: carrefour.ro și platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Articolul anterior

Medicii români sunt vânați de clinici din străinătate, cu salarii de până la 10.000 euro pe lună

Articolul următor

Sfatul agențiilor care aduc muncitori din Asia, pentru managerii din România: Înarmați-vă cu răbdare! Procesul de recrutare durează cel puțin trei luni

Articole din aceeași categorie
Total
7
Share