Ce înseamnă jobul ideal în 2018

Angajatori de TOP revine în Timișoara, pe 19-20 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, și promite să aducă jobul ideal mai aproape de cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP Timișoara reunește în această toamnă peste 3.000 de oportunități de carieră și 70 de companii. Cei mai mulți angajatori își desfășoară activitatea în inginerie și producție, IT, retail, automotive, servicii și BPO, FMCG. Mesajul-cheie al evenimentului este “Jobul tău ideal există! Găsește-l la Angajatori de TOP!”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din perspectiva angajatorilor, principalele cinci atribute care definesc un job ideal sunt munca în echipă (84 la sută), posibilitatea de a evolua profesional (70 la sută), loc de muncă provocator (57 la sută), motivant (57 la sută) și siguranța jobului (54 la sută). “Companiile înțeleg că modul în care angajații colaborează și eficiența cu care lucrează împreună sunt aspecte ce definesc un loc de muncă ideal. O echipă unită va performa la potențial maxim, iar dezvoltarea și performanța fiecărui membru se bazează pe modul în care interacționează cu ceilalți colegi. Încurajarea evoluției profesionale și accesul la reale oportunități de carieră, alături de un mediu de business provocator și motivant, sunt aspecte menționate de angajatori ca având impact major asupra a ceea ce înseamnă un job ideal”, explică reprezentanții Catalyst Solutions, organizatorul târgului.

Cum se pot pregăti candidații pentru a obține jobul ideal la Angajatori de TOP Timișoara?  “Este important să manifeste seriozitate și motivare de la prima interacțiune pe care o au cu angajatorii, iar așteptările lor să fie realiste. La fel de important este modul în care au redactat CV-ul. Dacă au nevoie de consiliere de carieră sau recomandări în privința modului în care este redactat CV-ul, pot trece pe la standul CV Experts, unde primesc gratuit sfaturi valoroase din partea consultanților în HR. Un alt punct important pe agenda participanților sunt conferințele și workshop-urile care îi vor ajuta în dezvoltarea pe plan profesional și personal. Acestea sunt adresate atât candidaților cu profil IT sau inginerie, cât și celor cu profil non-tehnic”, precizează organizatorii evenimentului Angajatori de TOP.

O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezența la Angajatori de TOP Timișoara sunt Adient, Akwel, B.Braun, BeeSpeed, Berg Software, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC, Continental, Decathlon Production, Deutsche Telekom Services Europe, DM Drogerie Markt, Dräxlmaier Group, Elektrobit, Endava, Faulhaber Motors, Filtration Group, Flex, Hella, Huawei, Huf. Kaufland, Kimball Elektronics, Lidl, Mahle, Mcdonald`s, MHP-A Porsche Company, Microsoft, Nokia, Plan.net Technology, Plexus, RapidSolution Software, Research Now SSI, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Sustainalytics, Toluna. Walter Group Austria, Wipro Automotive Excellence Center, Visteon, Wipro LTD.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit aici și pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Articolul anterior

Cursuri gratuite de formare profesională pentru femei antreprenor, manager sau angajate în departamentele de HR

Articolul următor

Un român la Hollywood: e "coleg" cu Angelina Jolie și Anthony Hopkins, și își va lansa, la anul, primul film

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share