CEE Capital Markets Awards: MedLife, cea mai bună companie din Europa Centrală și de Est

Două companii românești, MedLife și BVB, au fost premiate la CEE Capital Markets Awards din Polonia, eveniment ce aduce în prim-plan cele mai importante realizări ale companiilor listate din piețele de capital din regiune.

Cea de-a treia ediție a galei CEE Capital Markets Awards, una dintre cele mai importante competiții internaționale dedicate pieței de capital, a adus pentru MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, două dintre cele mai importante distincții dedicate unei companii listate: “Cea mai bună companie din Europa Centrală și de Est / Best overall company of the year in Central and Eastern Europe” și “Cea mai mare creștere a prețului acțiunilor / Top performing company”.

“Este important că un business românesc poate face performanță la nivel european, că brandul cu medici români, pentru români, atinge o astfel de performanță, cu atât mai mult cu cât o face la Bursa de Valori din București (BVB). Fără îndoială că politica de achiziții, succesul de a integra companii, alături de managementul fondatorilor români, a adăugat valoare activității noastre. Sperăm ca tot mai mulți investitori să vină către BVB și tot mai multe companii să înțeleagă că drumul spre performanță trece prin guvernanță, finanțare prin alte mijloace decât private equity sau creditare comercială, și să aleagă să devină publice”, declară Mihai Marcu (foto), președinte și CEO al MedLife.

Alături de MedLife, a fost premiată și Bursa de Valori București, pentru “Cel mai bun departament de Relații cu Investitorii al unei companii listate din Europa Centrală și de Est / Best IR deparment of a listed company – CEE”. Ediția din 2017 a competiției, organizată de Biznis Polska, a reunit peste 71 de companii din peste 20 de țări. Juriul, format din 30 de experți din comunitatea financiară din regiune și internațională, a avut sarcina de a desemna câștigătoare cele mai importante realizări ale companiilor, din 80 de nominalizări. Anul trecut, firmele din România care s-au bucurat de apreciere internațională au fost Bittnet Systems, pentru Listarea anului pe o piață alternativă din CEE, și CEMACON, pentru Redresarea anului.

DESPRE MEDLIFE

Este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate, şi are cea mai mare bază de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Din 2009, Grupul MedLife a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale.

Articolul anterior

SAP: Cursuri și evenimente gratuite de programare, pentru dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor

Articolul următor

Société Générale European Business Services investește în soluții Made in Romania, dezvoltate de startup-uri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share