Banner

Centrul de servicii Veeam Software a trecut pragul de 700 de angajați: 19 naționalități diferite și 23 de limbi străine vorbite în birourile din București

Veeam Software România, lider în soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă Modern Data Protection, aniversează în această lună șase ani de la înființare.

Cu o cifră de afaceri în creștere constantă de la an la an, compania își desfășoară activitatea cu o echipă de peste 700 de angajați, proveniți din 19 țări, care deservesc cea mai mare parte a regiunilor globului, de la Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) la Asia-Pacific și cele două Americi.

“Această varietate internațională oferă oportunități multiculturale și o cultură de cooperare unică și putem spune că diversitatea echipei noastre este ceea ce face din București un centru de succes. Echipa regională Veeam EMEA este unită de un set de valori care ne fac să fim performanți: agilitatea, disciplina și determinarea. Fiecare angajat aduce un set unic de experiențe, capabilități și abilități, prin acceptarea diferențelor tuturor și valorificarea puterii lor, iar Veeam construiește o cultură veeamazing”, declară Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.

Dezvoltarea companiei este demonstrată și prin creșterea accelerată a ecosistemului de parteneri de business care folosesc soluțiile de protecție a datelor oferite de Veeam și prin extinderea spațiului de birouri în care activează compania, de la 350 mp, în primul an de activitate, la peste 9.000, în 2021, în două campusuri.

Veeam Software România este acum cel mai mare centru de servicii Veeam din Europa și al treilea din lume. Activitățile îndeplinite de echipa din România s-au diversificat odată cu extinderea numărului de departamente. Portofoliul de servicii principale locale include acum vânzări, marketing, suport tehnic și financiar, alături de echipe suport precum resurse umane sau IT.

Extinderea companiei va continua și în anii următori, prin creșterea echipelor din București și diversificarea activităților, după achiziția companiei Kasten, lider de piață pentru Kubernetes Backup și Disaster Recovery. Pe plan local vor fi puse la dispoziție peste 100 de posturi noi în departamentele de vânzări și suport tehnic.

Aniversarea celor șase ani de Veeam în Romania a coincis cu sărbătorirea a 15 ani a companiei-mamă, Veeam Software, care înregistrează, pentru al 15-lea trimestru consecutiv, o creștere de două cifre a vânzărilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share