CEO-ul Caroli Foods Group a semnat Carta Diversității. Compania își consolidează angajamentul față de diversitate, incluziune și egalitate de șanse

Lider pe piața produselor de carne ambalate din România, Caroli Foods Group, compania condusă de Roxana Manolescu, semnează Carta Diversității din România și își consolidează misiunea de a-și desfășura activitatea pe baza principiilor diversității, incluziunii și egalității de șanse.

“Incluziunea, diversitatea și egalitatea de șanse pentru toți sunt imperative de business pentru Caroli Foods Group. Aderarea la Carta Diversității ne consolidează angajamentul de a încuraja o cultură corporativă bazată pe valori puternice, împărtășită de toți colegii noștri, și de a continua să promovăm un mediu de lucru în care fiecare este apreciat și respectat pentru performanță și poate accesa oportunități profesionale la toate nivelurile organizației. Vom continua să aplicăm principiile diversității în fiecare decizie pe care o luăm ca organizație, ca să susținem potențialul tuturor angajaților noștri”, declară Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group activează pe piața din România de aproape 30 ani. Este unul dintre cei mai apreciați producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Are 1.403 angajați, dintre care aproape jumătate sunt femei. La nivel de board, se mândrește cu un procent mai mare de 75 la sută femei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share