CGS caută 600 de angajați pentru sediul proaspăt deschis în Constanța

Liderul pieței locale de Business Process Outsourcing (BPO) se extinde cu un nou centru în Constanța. A șaptea locație a companiei în România va avea circa 600 de angajați, în următorii trei ani, și va deservi proiecte din zona financiară, tehnică, de vânzări și customer service.

“Creșterea business-ului, în ultimul an, a atras după sine nevoia de majorare a numărului de angajați. Deschiderea unui nou centru Computer Generated Solutions (CGS) a venit ca un pas firesc, iar alegerea Constanței a fost determinată de disponibilitatea ridicată de pe piața muncii, având în vedere că vom avea nevoie de circa 600 de angajați, dar și de proximitatea față de București”, declară Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Potrivit acestuia, în ultimii zece ani, Constanța a fost un oraș ocolit de CGS, și nu numai, deoarece piața muncii avea o caracteristică sezonieră puternică. Tinerii, segment targetat de companie, preferau să lucreze în domenii precum HoReCa, pe perioada verii, de multe ori fără contracte oficiale de muncă, pentru câștiguri cu care o companie plătitoare de taxe greu poate concura. În ultimii ani, contextul s-a schimbat, iar piața s-a reglementat și ponderea salarizărilor nefiscalizate s-a diminuat.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Persoanele angajate la Constanța vor deservi proiecte similare cu cele din celelalte șase centre CGS România, din zona financiară, tehnică, de vânzări și customer service. Compania promite că va oferi salarii și beneficii peste media pieței locale și naționale, și este în plin proces de recrutare. Va angaja în principal tineri care își doresc posturi în care să performeze și să aibă acces la un plan de carieră pe termen lung, cu posibilitatea de evoluție. CGS caută vorbitori de engleză, franceză, spaniolă, italiană și turcă, cu abilități de negociere și gestionare a relației cu clienții.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul centru CGS din Constanța este pe Bd. Mamaia. Este o locație închiriată, cu o suprafață totală de 2.000 mp. Compania va investi în training-ul angajaților, iar anual va aloca sume importante pentru instruiri pe produs, adresate și angajaților din zona operațională, și celor din middle management. Pentru început, aici vor fi extinse proiecte existente în alte birouri CGS România, iar treptat vor fi alocați clienți noi.

DESPRE COMPUTER GENERATED SOLUTIONS

Compania americană este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de BPO din lume. Este prezentă pe piața din România din 2006. Pe plan local, furnizează servicii în 18 limbi străine, prin șapte centre de suport, aflate în București, Brașov, Sibiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Constanța și Galați. Cei circa 4.000 de angajați interacționează cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, dar și din SUA sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate, pentru companii din telecomunicații, IT, bănci, asigurări și retail.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share