Globalworth inaugurează lobby-ul reamenajat al clădirii de birouri Tower Center International

Liderul pieței de birouri din România a finalizat lucrările de reamenajare în lobby-ul clădirii TCI (Tower Center International), unde își desfășoară activitatea companii precum Mindspace, Tradeshift, Cegeka, E&Y, Hidroelectrica, Deutsche Bank și Anima.

Schimbările de design, care urmează pilonul strategic de poziționare Globalworth – Place to grow, au adus o nouă experiență de lucru comunității de business și au aliniat clădirea la cele mai înalte standarde de sustenabilitate șieficiență.

Sub coordonarea echipei Globalworth și a arhitectului Alin Dobrescu, în perioada iunie-septembrie au avut loc lucrări de reorganizare a zonelor din recepție, refacerea finisajelor interioare, reparații de modernizare a instalațiilor și dotarea spațiului cu mobilier și decorațiuni interioare și exterioare.

Principala direcție arhitecturală a presupus crearea unei atmosfere calde, în care cei 1.700 de angajați ai chiriașilor să se simtă bineveniți când ajung la birou și să se poată deconecta când doresc o pauză de la munca de zi cu zi. Suprafețele de 300 mp la interior și cea de 150 mp la exterior au trecut printr-o metamorfoză ce a rezultat într-un spațiu inovator, inspirat din domeniul hotelier.

“Întregul proiect a reprezentat pentru echipa Workplaces a Globalworth un act de curaj. Prin materialele utilizate și mai ales prin deschiderea de a transforma un lobby într-un loc confortabil, care ne amintește de lobby-urile hotelurilor în care mergem în vacanță. Noul lobby TCI asta își dorește să ofere: o pauză ca o vacanță în timpul programului de muncă”, spune Raluca Ghica, Head of Globalworth Workplaces Romania.

Lobby-ul TCI are acum un perete verde cu mușchi stabilizați și jardiniere cu plante naturale, un ecran cu șase led-uri de ultimă tehnologie și turnicheți superiori tehnologic și estetic, ce permit și accesul persoanelor cu dizabilități de mobilitate. De asemenea, s-a adăugat și automatizarea electronică pentru ușa rotativă de la intrarea principală. Atmosfera caldă a fost întărită de mobilierul confortabil cu forme organice și iluminarea spectaculoasă prin corpuri de iluminat locale și corpuri suspendate și lampadare în zonele de așteptare. Unul dintre elementele principale pentru procesul de amenajare a constat în gândirea unei cafenele, delimitată ca spațiu de socializare.

Tower Center International este o clădire de birouri de clasă „A” situată în inima Bucureștiului, în Piața Victoriei, aproape de Kiseleff și Parcul Herăstrău. A patra cea mai înaltă clădire de birouri din București, beneficiază de parcare subterană și transport public cu acces facil la orice punct din oraș. Clădirea deține certificarea verde BREEAM Very Good.

Articolul anterior

Americanii de la R Systems deschid al treilea birou în România și recrutează 50 de ingineri, până la sfârșitul anului

Articolul următor

Intenția de angajare a tinerilor de 18-24 de ani, la un maxim istoric. Doar 17,7 la sută dintre ei s-au angajat in ultimele șase luni

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share