Clusterul Europa Centrală al companiei UPS, care include și România, are un nou director general

UPS l-a numit pe Marcin Gołębiewski în funcția de șef al clusterului Europa Centrală, responsabil de supravegherea operațiunilor cu colete mici și de dezvoltarea de business și strategia UPS în regiunea care include Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Ucraina.

Marcin Gołębiewski a fost director financiar în Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa, și și-a folosit expertiza ca să stimuleze expansiunea comercială a UPS și să genereze îmbunătățiri operaționale, care să asigure creșterea competitivității UPS. A condus proiecte care au avut un impact pozitiv asupra satisfacției clienților și un impact semnificativ asupra optimizării operațiunilor.

Cu biroul în Varșovia, el îi va raporta lui Kim Ruymbeke, noul președinte East EMEAI, care va supraveghea strategia UPS în Germania și țările din Alpi, Europa Centrală și Turcia, dar și în Orientul Mijlociu și Africa.

De origine poloneză, Marcin Gołębiewski s-a alăturat UPS în 2004, ca Accounting Supervisor. A preluat apoi diferite roluri în domeniul financiar în regiune, în Polonia și în Italia, înainte să devină director financiar pentru Districtul Vest și Districtul CEMEA.

UPS Central Europe are peste 2.100 de angajați și deține cinci facilități logistice de top la nivel mondial. Acestea au ca scop susținerea pieței din Europa Centrală.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share