CMS România își consolidează practica de tehnologie și reglementare prin cooptarea unui nou Senior Counsel

Firma internațională de avocatură CMS a cooptat-o pe Laura Grigore în practica de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, din 1 octombrie, pe poziția de Senior Counsel.

Cu o experiență de peste 15 ani în avocatura de business, Laura Grigore este specializată în gestionarea mandatelor complexe și acoperă o gamă diversă de proiecte internaționale și intragrup în tehnologie, confidențialitatea și protecția datelor, dar și în zonele conexe de securitate cibernetică. A gestionat mandate interdisciplinare și a fost implicată în proiecte de conformare cu cerințele legislației referitoare la GDPR, regulile de comerț electronic, marketing online, algoritmi de profilare, partajare și transfer de date intra și extra grup, cloud, dezvoltarea și implementarea de tehnologii inovative și asistență în proiecte implicând prelucrări de date sensibile.

Este specializată în mandate de consultanță strategică pe probleme de reglementare și conformitatecu legislația de mediu, inclusiv autorizări IPPC, EIA, bilanțuri de mediu, conformitate la regulile REACH, managementul substanțelor periculoase, biocide, gestionarea deșeurilor pe fluxuri specifice, autorizarea schemelor de implementare a răspunderii extinse a producătorului, protecția apelor și gestionarea resurselor de apă, remediere de mediu, obligații specifice la Fondul pentru Mediu, proceduri de control și litigii de mediu.

Înființată în 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, deține o expertiză îndelungată în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale și internaționale. Firmele membre CMS oferă expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/ fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Articolul anterior

Raluca Gheorghes (Linnify): "Nu există alegeri profesionale greșite, ci doar experiențe din care poți să înveți"

Articolul următor

Codecool lansează în varianta online cursul de Full-Stack Developer cu job garantat

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share