Codecool lansează în varianta online cursul de Full-Stack Developer cu job garantat

Școala de programare Codecool lansează cursul de Full-Stack Developer cu job garantat și în varianta online, pentru cei care vor să facă reconversia profesională în IT, de oriunde din țară.

Garanția unui job în domeniul IT vine împreună cu un discount de 25 la sută pentru candidați, atât pentru cursul parcurs în varianta offline, care începe pe 15 noiembrie, cât și pentru cel online, cu dată de începere 22 noiembrie.

Cursanții pot învăța oricare din limbajele de programare Python, Javascript, Java, C#, PHP sau .NET, dar și cum să lucreze în GIT, cu diferite baze de date și modul de lucru Agile. După cele 12 luni de formare intensivă, absolvenții cursului de Full-Stack Developer au garanția unui job în domeniu într-una din companiile partenere și aceleași opțiuni de plată la încheierea cursului.

Industria IT este una dintre cele mai atractive din punctul de vedere al ofertelor salariale, cu 25 la sută mai mari decât cele din Europa de Est. Salariul estimat pentru un programator fără experiență este de circa 13.000 de euro pe an.

În România, Codecool își propune ca până la finalul lui 2022 să aibă o creștere de peste 200 la sută a numărului de companii partenere și să ajungă la 50 de parteneri activi, cu acoperire în principalele orașe. Peste 60 la sută dintre companiile cu sediul în București, care oferă joburi cursanților Codecool, au deschidere spre a recruta viitorii profesioniști din domeniu indiferent de orașul de reședință, fiindcă aceștia își pot desfășura activitatea remote. La nivel global, Codecool a atins pragul de 250 de parteneri, iar numărul lor este în creștere.

“Eficiența echipei de mentori se vede prin evoluția și rezultatele cursanților. Din datele globale, 98 la sută din absolvenții noștri au obținut imediat un job în domeniu, iar 80 la sută dintre ei se află la primul angajator”, declară Iulia Iacob, Head of Mentors Codecool București.

Pe lângă abilitățile tehnice deprinse în urma cursului de Full-Stack Developer, sunt dezvoltate și soft skills, precum învățarea eficientă, lucrul în echipă, organizarea, time managementul sau auto-conștientizarea. În cele 12 luni, cursanții își dezvoltă inteligența emoțională, capacitatea de concentrare și învață inclusiv modalități de automotivare.

Condițiile de participare la cursul de Full-Stack Developer

Cursanții trebuie să aibă peste 18 ani, cunoștințe medii de limba engleză (B1) și diplomă de bacalaureat. Disponibilitatea este un criteriu important, deoarece, pe lângă motivație și perseverență, trebuie să aloce șase ore/ zi, de luni până vineri, între orele 9-15, o dată la două săptămâni. Modalitatea de parcurgere a cursului este echivalentul materiilor urmate în patru ani la o facultate de profil și  similară cu un mediu de lucru real. Cursurile au prezență obligatorie. Pentru a parcurge și finaliza cursul, sunt oferite toate materialele și programele software necesare.

Mai multe informații despre Cursul Online de Full-Stack Developer pot fi vizualizate aici, iar despre cursul în varianta offline – aici. Detaliile despre procesul de înscriere sunt disponibile pe pagina Codecool.

DESPRE CODECOOL

Este una dintre cele mai mari școli de programare din Europa Centrală și de Est. Cu o creștere rapidă din 2014, este prezentă în Austria, Polonia, România și Ungaria. Cei peste 2.000 de absolvenți ai cursului orientat pe practică au ocupat deja posturi de dezvoltatori la cei peste 250 parteneri corporate ai Codecool, din toată Europa. Codecool își pregătește cursanţii pentru cerințele companiilor care angajează profesioniști în domeniul tehnologiei. Pe lângă aptitudini tehnice la cerere, cum ar fi programarea în patru până la șase limbaje, cursanții dezvoltă și aptitudinile interpersonale necesare, precum comunicarea, gestionarea timpului și prezentarea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share