Coca-Cola HBC România are un nou Country Sales Manager

Paul Neacșu este noul Country Sales Manager al Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi.

În noul său rol, Paul Neacșu va coordona o echipă de vânzări de circa 700 de persoane, responsabilă de relația cu cei 100.000 de clienți ai companiei. Noul Country Sales Manager s-a alăturat Coca-Cola HBC în urmă cu 20 de ani și a ocupat poziția de Business Developer (agent de vânzări).

Potrivit companiei, abilitățile de comunicare și adaptare, orientarea către rezultate și către dezvoltarea oamenilor i-au conturat cariera. Paul Neacșu a ocupat diferite roluri în departamentele de vânzări și marketing, care au accelerat dezvoltarea abilităților sale de lider și dobândirea cunoștințelor critice de business. A contribuit decisiv  la transformarea echipei comerciale Coca-Cola HBC, prin încurajarea colegilor de a aborda diferit provocările, prin eforturile de a investi în potențialul oamenilor din echipă și prin construirea unei legături mai puternice între colegi.

În 2020, Paul Neacșu, care a ocupat rolul de Acting Country Sales Manager, a avut o contribuție semnificativă în susținerea vânzărilor. Principalele sale responsabilități, în noul rol, sunt legate de creșterea capabilităților echipei de vânzări, încurajarea autonomiei în echipă și adaptarea la noul context.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola și a avut în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări și deservește peste 600 milioane de oameni.

Articolul anterior

Efectele muncii remote: angajații lucrează și în vacanță, au proiecte pe lângă job și sunt mai deschiși să devină freelanceri

Articolul următor

Comunitatea oamenilor de HR se reunește la Employer Branding Conference, în septembrie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share