Compania Antibiotice donează bani și medicamente pentru șapte spitale din Iași

Până în 21 martie, Antibiotice Iași va face donații pentru șapte spitale ieșene. Este vorba de un ajutor financiar de 300.000 de lei și medicamente puse la dispoziție în funcție de necesitățile fiecărui spital.

“În această perioadă deosebit de dificilă, solidaritatea cu cei care fac tot ce le stă în putință pentru a avea grijă de viețile noastre este un gest vital și uman. Știm că resursele spitalelor sunt limitate acum, când cheltuielile pentru medicamente și materiale sanitare de protecție atât de necesare au crescut considerabil. Cu toții avem acasă copii, părinți vârstnici, pe care vrem să-i știm în siguranță și să aibă parte de tratament medical adecvat, dacă va fi necesar”, declară Ioan Nani, directorul general al companiei Antibiotice.

Unitățile spre care se vor îndrepta donațiile sunt Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Cuviosa Parascheva, Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu (spitalul de Neurologie), Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon, Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. George I.M. Georgescu, Spitalul Clinic de Pneumologie, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Sfânta Maria și Spitalul Clinic Dr. I. C. Parhon.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului și continuarea activitații de producție a medicamentelor, compania Antibiotice a luat toate măsurile pe care le-a avut la dispoziție pentru a proteja sănătatea angajaților: organizarea lucrului de acasă a personalului indirect productiv, limitarea accesului persoanelor străine pe platformă, dezinfecții periodice ale spațiilor comune și controale medicale zilnice efectuate de cadrele medicale proprii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Galați: Universitatea Dunărea de Jos își va produce propriul dezinfectant și este pregătită să-l distribuie și către comunitate

Articolul următor

Organizaţia Patronală a Retailerilor: Magazinele din mall-uri suspendă contractele de închiriere şi contractele de muncă ale angajaţilor

Articole din aceeași categorie
Total
31
Share