Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere angajează peste 230 de oameni, pentru realizarea de lucrări în regie proprie

Până mâine, experții Ministerului Transporturilor (MT) supun dezbaterii publice proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2019 al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Una dintre prevederile viitoarei HG este aceea că se impune aprobarea unei creșteri a cheltuielilor de natură salarială. Aceasta se datorează “creșterii numărului de personal cu 233 de persoane, prin înființarea unei noi subunități – Antrepriza de Construcții și Reparații Rutiere (ACRR) – care răspunde de realizarea lucrărilor executate în regie proprie, pentru evitarea blocării proiectelor privind realizarea drumurilor de interes național”.

“CNAIR programează un nivel al plăților restante redus față de nivelul planificat al anului precedent cu nivelul indicelui de creștere a câștigului minim brut pe salariat, recalculat. Față de anul precedent, veniturile totale prezintă o creștere cu 58,36 la sută, iar cheltuielile totale cu 63,59 la sută. La finele anului 2019, este programat un profit de 6.349,80 mii lei”, precizează Ministerul Transporturilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Documentele supuse consultării (instrument de motivare, text proiect și anexă) pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Premieră mondială: primul DJ care mixează de pe o turbină eoliană, la 100 metri înălțime

Articolul următor

Publicis Groupe România are un nou Chief Media Officer

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share