Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox are un nou Head of Marketing

Cristina Lupașcu, specialist cu o experiență de peste 20 de ani pe piața media și în sectorul imobiliar, preia funcția de Head of Marketing la Cushman & Wakefield Echinox.

Cristina Lupașcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021. A ocupat funcția de PR & Research Director și a sprijinit activitatea departamentului de marketing și PR, dar și a departamentului de Research. În noul său rol, va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, care are ca obiectiv promovarea internă și externă a companiei.

Departmentul de marketing este responsabil de crearea și implementarea strategiei de comunicare și promovare a companiei, alinierea acesteia cu valorile grupului Cushman & Wakefield la nivel global și oferirea de servicii de marketing, PR și Community management pentru clienți – proprietari de active imobiliare sau chiriași.

”Este o mare provocare, dar sunt convinsă că, prin experiența pe care am acumulat-o până acum și cu ajutorul colegilor din echipa de Marketing, și nu numai, vom reuși să consolidăm imaginea pe care, prin profesionalism, Cushman & Wakefield Echinox și-a construit-o în mediul de business, de-a lungul anilor”, spune Cristina Lupașcu.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, are o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori care oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări. Serviciile sale principale sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share