Compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere organică din Europa Centrală, noul chiriaș al Opera Center

CBRE, liderul global al pieței de consultanță imobiliară, a consiliat DRUID AI, lider mondial în inteligența artificială conversațională AI, în procesul de relocare într-un nou spațiu de birouri în Opera Center I, o clădire de birouri deținută de CA Immo în centrul Bucureștiului.

Platforma fără cod a DRUID AI permite companiilor să automatizeze comunicațiile cu clienții și angajații folosind asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială. Grație conectorului nativ premiat UiPath, DRUID AI oferă boților RPA (“roboți“ software ce contribuie la automatizarea asistată și neasistată a proceselor) abilități unice de conversație, adaugă servicii cognitive îmbunătățite și simplifică îndeplinirea sarcinilor automatizate într-o manieră similară activității umane. De curând, DRUID AI a fost clasificată drept compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere organică din Europa Centrală, în ultimii trei ani, conform clasamentului Deloitte din 2021, CE Technology Fast 50.

“Afacerea noastră se extinde rapid, la fel și echipa noastră din București. De aceea, aveam nevoie de un sediu nou, cu acces facil, într-un spațiu de bună calitate și aproape de punctele de interes ale orașului: universități, parcuri, centre de evenimente artistice și culturale. Opera Center este mai mult decât o clădire de birouri, este un reper important al Bucureștiului și sunt sigur că acest nou spațiu de lucru ne va inspira să ne dezvoltăm și mai mult”, declară Liviu Drăgan, CEO DRUID AI.

Birourile DRUID AI sunt situate la etajul 6 al Opera Center, pe circa 600 mp, și beneficiază de o terasă cu vedere spre Opera Națională și Dâmbovița. Facilitățile clădirii includ o farmacie Dr. Max, sucursale ING Bank și CEC Bank, o cafenea French Bakery și un minimarket 1 Minute!.

Tranzacția a fost facilitată de consilierii CBRE, Andrei Gavrilovici, Consultant Senior A&T și Ana Vicoveanu, Consultant A&T.

Amplasată la 50 m de stația de metrou Eroilor, Opera Center I beneficiază de o panoramă asupra Dâmboviței și Operei Naționale. Parcurile Izvor și Cișmigiu se află la mai puțin de un kilometru, iar Grădina Botanică și zona Cotroceni, care se se situează în Top 20 al celor mai cool cartiere din Europa, sunt la 2 km de clădirea de birouri. Centrul vechi, Piața Unirii și sediile instituțiilor publice, respectiv Primăria Capitalei, Curtea de Apel București și Palatul Parlamentului sunt la mai puțin de 3 km distanță.

Opera Center I cuprinde 11.900 mp de spații de birouri, desfășurate pe opt etaje, cu o fațadă de sticlă și elemente complexe de zidărie pe toate laturile. Certificată LEED Gold, clădirea găzduiește companii importante, precum NN Lease, GSK Consumer HealthCare, Qualitance, Borza & Asociații, Siemens și DHL Logistics.

CA Immo este un investitor, manager și dezvoltator specializat în proprietăți moderne de birouri din orașele de tranzit din Germania, Austria și Europa Centrală. Deține active imobiliare de circa 5,6 miliarde de euro. În România, este prezentă din 2001 și deține un portofoliu de șapte clădiri de birouri: Opera Center One and Two, Riverplace, Europe House, Bucharest Business Park, Campus 6.1 și Orhideea Towers, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 mp.

CBRE Group, Inc., cu sediul central în Dallas, este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2020. Are peste 100.000 de angajați și deservește clienți din peste 100 de țări. Oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.

Articolul anterior

Personalul medical din România este nemulțumit de salariu. Două treimi dintre specialiști spun că salariul le-a rămas la fel în 2021

Articolul următor

JYSK mizează pe energia verde, din ianuarie 2022

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share