Companii de top din IT le dau întâlnire studenților în martie, la Spring IT

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) va organiza, între 5 și 9 martie, la Hotel Ambasador, a VII-a ediție a Spring IT.

Proiectul Spring IT își dorește să ofere oportunități de angajare studenților pasionați de IT și nu numai, prin facilitarea comunicării dintre ei și reprezentanții companiilor din acest domeniu. Tinerii interesați de acest eveniment au ocazia să participe la workshop-uri în cadrul cărora unele dintre cele mai cunoscute firme IT vor oferi informații despre ce presupune un job pe această piață și cum poate un student să-l obțină. Participanții se pot înscrie online, prin completarea formularului disponibil aici. Ei vor putea să-și înscrie CV-ul, ce va fi distribuit apoi partenerilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ediția aceasta are ca partener principal compania Accenture. În cadrul conferinței de deschidere, studenții au șansa de a afla mai multe despre Metro Systems, Microsoft, EY, OSF Global Services, P&G, Systematic, ING, American Greetings, care vor susține workshop-urile, pe parcursul a cinci zile.

Cea de-a VII-a ediție Spring IT aduce un element de noutate în cadrul evenimentului: înscrierea prin codul QR. Metoda constă în generarea pentru fiecare participant a unui cod QR, ce va fi scanat atunci când posesorul lui ajunge la workshop. Odată citit codul, studentul primește materialele și este invitat în sală. Mai multe informații se găsesc pe site și pe pagina de Facebook, unde se fac actualizări zilnice, iar echipa este pregătită să răspundă la orice întrebare.

SiSC este o organizație studențească din Academia de Studii Economice, cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a desfășurat peste 200 de proiecte. Organizația are ca scop principal reprezentarea studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (CSIE) și crearea de posibilități de dezvoltare personală și profesională.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share