Consiliul Director al ANIS Romania are trei membri noi

Adunarea Generală Extraordinară a ANIS a ales, în 2 martie, cei trei membri care vor ocupa locurile vacante din Consiliul Director al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii.

Cele trei locuri vor fi ocupate de Cătălina Dodu (Cybersecurity Leader EY Romania), Diana Șipoș (Country Manager, Atos Romania) și Roxana Albișteanu (Public Policy Manager SEE, Amazon Web Services Romania).

Înființată în 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

Are peste 175 de membri – companii mici și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național. Membrii ANIS au peste 47.000 de angajați și generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.

Cu o cifră de afaceri totală de peste 3,87 miliarde de euro, ANIS se plasează în zona actorilor-cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local. Cumulat, membrii ANIS au o cifră de afaceri de peste 65 la sută din totalul veniturilor generate de industria IT la nivel național.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share