Banner

Continental organizează patru competiții pe tema tendințelor în mobilitate. Câștigătorii merg la Las Vegas.

Peste 100 de studenți și tineri profesioniști vor colabora cu experți din Continental pentru a dezvolta ideile inovatoare referitoare la mobilitate.

Cum va arăta mobilitatea viitorului? Cum vor schimba subiecte precum electrificarea și conectivitatea viețile noastre de zi cu zi? Continental caută răspunsuri la aceste întrebări la IAA 2017 din Frankfurt. Sub motto-ul Turn Fiction in Science, compania de tehnologie va organiza patru competiții pe teme de tendință în mobilitate, între 14 și 24 septembrie. Împreună cu experții Continental, echipele vor concura și vor dezvolta idei și abordări noi în probleme legate de electrificare și conectivitate.

Rezultatele vor fi prezentate unui juriu, care va anunța cele mai inovatoare propuneri. Toți câștigătorii vor avea șansa să obțină una din cele patru călătorii la cel mai mare târg tehnologic din lume: Consumer Electronics Show (CES), din Las Vegas, organizat în ianuarie 2018. “Vrem să arătăm ce înseamnă să lucrăm la problemele de mobilitate ale viitorului. Tinerii talentați se pot implica activ alături de noi și pot aduce la viață propriile idei vizionare”, explică dr. Ariane Reinhart, membru al Consiliului Executiv pe probleme de Resurse Umane.

Subiectul de concurs, Connecting Minds, se axează pe colaborarea viitoare într-un spațiu virtual. În cadrul subiectului Smart Paradise Challenge, participanții dezvoltă noi abordări și soluții pentru un viitor inteligent și eficient din punct de vedere al resurselor. Ca parte a continental.cloud Hackathon, serviciile orientate spre utilizatori vor fi dezvoltate și programate. În cadrul Powertrain Challenge, participanții vor lucra împreună pentru optimizarea gamei de motoare electrice.

Competițiile din timpul evenimentului vizează în special studenții, absolvenții și profesioniștii din domeniile IT, dezvoltare software și inginerie electrică, și are scopul de a-i entuziasma cu privire la o carieră în cadrul Continental. Persoanele talentate și experții din profesiile menționate mai sus, care nu provin din medii academice tradiționale, sunt, de asemenea, invitate să se se înscrie. Cei interesați se pot înscrie aici, pentru una dintre cele patru sarcini, până în 6 august.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share