Banner

Consulteam lansează în România școala de coaching Erickson Coaching International

Foto: eWomenNetwork

Școala de coaching Erickson a fost înființată în 1980 și este una din cele mai renumite școli de profil din lume, cu peste 40.000 de absolvenți în 27 de țări și sediul central în Vancouver, Canada.

Prima serie a școlii de coaching Erickson va fi susținută, în România, de Marilyn Atkinson (foto), PH.D, fondatoarea școlii. The Art & Science of Coaching include patru module care se desfășoară în clasă și Modulul V, care se desfășoară online și este destinat exclusiv celor care doresc să devină coach acreditat. Perioada de desfășurare a primei sesiuni The Art & Science of Coaching în România este septembrie 2017 – martie 2018. Participanții au opțiunea de a alege fie numai un singur modul, două, trei sau patru.

Școala de coaching Erickson este acreditată de International Coaching Federation (ICF), iar sloganul său, “Changing the world one conversation at a time”, surprinde esența filozofiei fondatoarei: coaching-ul orientat către soluții (solution-focused coaching). Este un model de coaching ce creează premizele pentru orientarea către rezultatul dorit versus problemă: “Ești viitorul către care te îndrepți”.

Viziunea școlii de coaching Erickson este că fiecare dintre noi poate genera și implementa schimbări pozitive, care să ne ajute să creștem și să evoluăm, dar și să-i inspirăm pe cei din jur. Abordarea structurată a coaching-ului și orientarea către soluții sunt instrumente grozave, care le permit coach-ilor, trainerilor și mentorilor să conducă orice conversație către un scop bine definit și rezultate vizibile. Ca metodă de management, ajută oamenii să obțină satisfacții mai mari legate de munca lor, să-și dezvolte potențialul de leadership și să-și alinieze obiectivele personale cu cele ale organizației. Când este aplicat în business, coaching-ul permite o mai bună înțelegere a viziunii de business, ajută la motivarea echipei, inspiră și menține entuziasmul angajaților.

The Art & Science of Coaching este un program adresat celor care doresc să învețe și să practice coaching-ul la un nivel avansat. Acreditat de ICF, este un program ideal pentru lideri, manageri și profesioniști de HR, care își doresc să beneficieze de tehnici de coaching cu largă aplicabilitate practică, cât și pentru pasionații de coaching sau cei care doresc să se dezvolte în această zonă. Facilitatorii sunt coachi acreditați internaționali și folosesc metode de training inovatoare, bazate pe cele mai recente studii și experiență dobândită la nivel global.

De ce Erickson

  • 36 de ani de experiență în livrarea de programe de dezvoltare Coaching & Business Leadership;
  • Acreditat de Internațional Coaching Federation;
  • Instrumente și resurse inovatoare puse la dispoziția absolvenților;
  • Platformă de e-learning;
  • Flexibilitate în livrarea training-urilor (online/ în clasă).

Mai multe detalii pot fi obținute la T: 031 425 68 52.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share