Banner

Continental produce la Timișoara anvelopele care echipează Ford Mustang Mach-E

Concernul Continental a primit aprobarea pentru echipamentul original al Ford Mustang Mach-E pentru anvelopa PremiumContact 6, care este fabricată și în unitatea de producție din Timișoara.

Acest model este special conceput pentru condus sportiv și confortabil, iar în același timp poate crește gama de vehicule electrice datorită rezistenței sale reduse la rulare.

„Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului. Nu există o singură anvelopă pentru vehiculele complet electrice. Mai degrabă, lucrăm de peste un deceniu pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul existent, astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor vehiculelor electrice și, în același timp, să poată reduce emisiile vehiculelor cu combustie”, spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și a livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope. Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope pentru automobile și vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, inclusiv anvelope de înaltă performanță (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare.

PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan confortabile și spre mașini sportive și  combină confortul cu răspunsul exact al direcției, siguranța și caracteristicile de mediu. Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii au dezvoltat noi compuși, un nou design al anvelopelor și o bandă de rulare care, prin funcționare, oferă confort pasagerilor. Drept urmare, kilometrajul acestui model (în ceea ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, durata de viață și confortul) a crescut cu până la 15 la sută comparativ cu cel precedent.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share