Cum poți câștiga bani frumoși pe Amazon, cu o investiție de câteva mii de euro

Alex Hudițan, Vlad Dragomir și Edward Ilinca, trei dintre cei mai cunoscuți români care au dezvoltat afaceri de milioane de dolari pe Amazon, au creat un curs prin care împărtășesc deschis și transparent din experiențele lor și te învață pas cu pas cum să-ți lansezi un produs pe Amazon și cum să-l transformi într-o afacere online de succes.

Cursul Amazonienii StepUP a fost urmat până acum de peste 4.000 de participanți români, iar aceasta ar putea fi ultima ediție în limba română. Noua ediție vine cu o platformă nouă, care include tool-uri dedicate acestei afaceri, ce permit participanților să analizeze ce produse se potrivesc bugetului de care dispune cursantul, ce costuri sunt asociate, care sunt încasările și profiturile estimate bazat pe produsele ce deja există pe piață; 12 webinarii live pentru întrebări și răspunsuri și 155 de lecții video; procese și proceduri pentru a-și lansa și a-și crește afacerea: de la găsirea unui producător, la pregătirea produsului, la prezentarea acestuia și administrarea ulterioară a activității.

Strategiile prezentate sunt testate în prealabil de cei trei antreprenori și validate. Pentru cei care acum aud pentru prima dată de acest model de afacere, ei au creat Ghidul Gratuit Amazonienii, care descrie etapele principale ale afacerii și care sunt avantajele acestei oportunități.

Câteva sfaturi pentru afaceri online de succes pe Amazon:

 1. Realizează și comercializează produse personalizate, sub branding propriu, ce te ajută în diferențierea față de alți vânzători din piață.
 2. Experții recomandă o investiție inițială în lansarea unui produs pe Amazon pornind de la bugete de chiar și 5.000 de dolari, buget minim recomandat pentru a putea realiza o lansare de produs de succes.
 3. În fiecare lună, Amazon face public un top cu cele mai bine vândute produse. Te poți inspira din aceste topuri în alegerea produsului pe care îl vei vinde.
 4. Alege produse care să se încadreze între 15 și 70 de dolari ca preț final de vânzare.
 5. Orientarea spre produse mici și ușoare, care să nu necesite costuri mari de transport și depozitare, ce pot diminua marja normală de profit, care poate ajunge la valori de 15-40 la sută.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit “amazonienilor”, la nivel global, piața online este în continuă creștere, astfel că acesta ar putea fi momentul oportun pentru a începe o afacere în e-commerce. Bugetul de care o persoană are nevoie pentru a lansa un business online pe cea mai mare piață din lume este de doar câteva mii de dolari.

 • Din 2020, mai mult de jumătate din populația globală este conectată la internet.
 • Peste 85 la sută dintre americani au acces la internet. SUA înregistrează peste 313 milioane de utilizatori activi de internet la nivel național.
 • Din 2020, aproape 50 la sută din traficul de pe internet din SUA provine de pe dispozitive mobile.
 • În mai 2020, americanii au cumpărat online cu 52 la sută mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2019.
 • În primăvara lui 2020, Amazon a angajat 100.000 de persoane pentru a face față comenzilor.
 • În septembrie 2020, Amazon.com a avut peste 2,44 miliarde de vizite combinate pe desktop și mobil, în creștere de la 2,01 miliarde de vizite în februarie 2020.
 • În primul trimestru din 2020, vânzările din e-commerce au reprezentat 11,8 la sută din vânzările totale din SUA. În aceeași perioadă, vânzările din e-commerce din SUA s-au ridicat la peste 160,33 miliarde de dolari (statista.com).
Articole din aceeași categorie
Total
0
Share