Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de retail

Dana Radoveneanu, un specialist cu o experiență de șase ani pe piața de retail locală, se alătură companiei Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu va fi responsabilă de închirierea de spații de retail în centrele comerciale din București și din țară, și va urmări dezvoltarea portofoliului de clienți ai C&W Echinox pe acest segment. “Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele. Îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail”, declară Dana Radoveneanu, senior consultant Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii șase ani în compania Lagardère, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio, în mall-uri și galerii comerciale, și a rețelei de magazine 1 Minute, în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Café, So! Coffee, Hub Convenience. “Ne bucurăm să putem lărgi echipa de retail cu o persoană care are experiență și o înțelegere profundă a business-ului în zona de retail. Ne concentrăm în livrarea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri și în dezvoltarea continuă a departamentului de retail, care reprezintă o linie de business strategică a C&W Echinox”, afirmă Bogdan Marcu, Partner – Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox și-a pus amprenta asupra celor mai importante centre comerciale din București și din țară și este unul dintre cei mai activi consultanți imobiliari pe segmentul de retail. În 2016, departamentul de retail al C&W Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de metri pătrați, în București și în țară.

Articolul anterior

VIDEO. Bucureștiul are un nou logo

Articolul următor

Orange lansează trei noi sesiuni de practică

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share