CV30 le oferă profesioniștilor din companii un Chill Pack, pentru o stare de bine și relaxare

Echipa CV30 vine în ajutorul celor care au nevoie de câteva minute de relaxare, chill și deconectare, prin Chill Pack, campania dedicată exclusiv profesioniștilor din companii, care primesc un gift bag gratuit cu goodies și cadouri de la parteneri, menite să le asigure o stare de bine la birou.

În contextul în care circa 67 la sută dintre angajați au raportat un nivel mai ridicat de stres de la debutul pandemiei și, pentru unu din patru angajaţi români, nivelul de stres s-a dublat la serviciu, conceptul Chill Pack a pornit de la necesitatea unor minute de respiro și deconectare în contextul work-from-home, de la birou sau remote, când presiunea și incertitudinea ating cote maxime, iar opțiunile de relaxare sunt limitate. Mesajul campaniei Chill Pack este #chillvibesonly și invită să ne concentrăm doar pe acele lucruri care ne dau un sentiment plăcut, ne readuc în prezent și ne ajută să fim chill.

Campania este construită astfel încât profesioniștii din departamentul de Resurse Umane și managerii de echipe, persoanele de contact pentru livrarea cadourilor, să se înscrie la Chill Pack în numele întregii echipe.

Pașii pentru a primi Chill Pack

  • Te înscrii la Chill Pack și specifici câți colegi din echipă vrei să primească Chill Pack
  • Un reprezentant CV30 te va contacta pentru detalii referitoare la livrare
  • Odată ce începe campania, cadourile vor ajunge la tine la birou și le vei oferi colegilor tăi
  • Opțional, dacă vrei să împărtășești tips & tricks despre chill vibes la birou, postează pe LinkedIn cum îți menții starea de zen la job, cu hashtag-ul #chillpack 🙂

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Chill Pack este o campanie realizată de CV30 și este susținută de branduri cu afinitate în rândul profesioniștilor, care se potrivesc conceptului și aduc o stare de bine, acolo unde este cea mai mare nevoie de o pauză de relaxare. Managerii de echipă sau cei care lucrează în departamentul de HR și vor să primească Chill Pack se pot înscrie aici.

Articolul anterior

Firmele din retailul nealimentar, pe butuci: peste 5.000 au dispărut anul trecut, 200.000 de angajați sunt în pericol

Articolul următor

Marile bătăi de cap ale companiilor de producție, în următoarele șase luni: concurența, sănătatea angajaților și păstrarea locurilor de muncă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share